Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ελεονώρα Μελέτη: Επέστρεψε στην παλιά της αγάπη! - Τα παράτησε όλα και έκανε το μεγάλο βήμα!

Φωτογραφίες - απόδειξη!

10 Απριλίου 2019 13:50
Ελεονώρα Μελέτη: Επέστρεψε στην παλιά της αγάπη! - Τα παράτησε όλα και έκανε το μεγάλο βήμα!

Φωτογραφίες απόδειξη πρόδωσαν την Ελεονώρα Μελέτη! Η παρουσιάστρια του Alpha επέστρεψε στην παλιά της αγάπη...

Μετράει αντίστροφα για την πιο γλυκιά επέτειο της ζωής της. Το Σάββατο συμπληρώνεται ένας χρόνος από τη μέρα που η ζωή της Ελεονώρας Μελέτη άλλαξε δια παντός, όταν ήρθε στον κόσμο η κόρη της Αλεξάνδρα.

Τόσο η παρουσιάστρια του Alpha όσο και ο σύζυγός της Θοδωρής Μαροσούλης ετοιμάζονται πυρετωδώς για τα γενέθλια της μονάκριβης κόρης τους.

Πληροφορίες αναφέρουν πως θα τα γιορτάσουν εκτός Αθηνών, αφού ο θεατρικός παραγωγός έχει δηλώσει συμμετοχή στον διαγωνισμό Ironman 70.3, που θα πραγματοποιηθεί στο Costa Navarino.

Δεν είναι μυστικό πως τους έχει ενώσει η αγάπη για τα σπορ, αφού εκείνος έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν σε αγώνες τριάθλου, με κολύμπι, ποδήλατο και τρέξιμο.

Απ' την άλλη, ενδέχεται η Ελεονώρα Μελέτη να μείνει στην Αθήνα και να του ευχηθεί «καλή επιτυχία» εξ αποστάσεως, κάτι που έχει ξανακάνει.

Το λεκανοπέδιο δεν την περιορίζει όσον αφορά τις αθλητικές της δραστηριότητες, αφού έχει βρει τον δικό της παράδεισο στην Ανάβυσσο, όπου κάνει συχνά θαλάσσιο σκι. Εκεί τη βρήκε κατ' αποκλειστικότητα και ο φακός του Youweekly.gr το περασμένο Σαββατοκύριακο λίγη ώρα αφότου βγήκε από τη θάλασσα.

Η παρουσιάστρια του Alpha ήπιε το καφεδάκι της με την ησυχία της και στη συνέχεια, αφού έπλυνε και τον εξοπλισμό της από το αλάτι, επέστρεψε στο σπίτι της.

Θέμα χρόνου η ανανέωση

Πρώτη γυναίκα που έκανε late night show στην Ελλάδα και πήρε δέκα με τόνο στο ντεμπούτο της με την εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα».

Στον Alpha δεν κρύβουν την ικανοποίησή τους για τη φετινή της πορεία και για το γεγονός ότι έχει κερδίσει τη μάχη της νυχτερινής ζώνης σημειώνοντας υψηλά ποσοστά στους πίνακες τηλεθέασης και «αγγίζοντας» το 50% στις γυναίκες 18-24.

Έτσι, λοιπόν, θεωρείται δεδομένη η παρουσία της στο κανάλι και του χρόνου από το ίδιο πόστο, με τις λεπτομέρειες μόνο να απομένουν για την ανανέωση της συμφωνίας της, που λήγει με το τέλος της τηλεοπτικής χρονιάς...

Πηγή: youweekly.gr

Ελεονώρα Μελέτη: Τι νούμερα τηλεθέασης έκανε στον Alpha με καλεσμένη την Αθηνά Οικονομάκου;

Τι νούμερα κατάφερε να κάνει η παρουσία της Αθηνάς Οικονομάκου στο πλατό του ALPHA και της Ελεονώρας Μελέτη; Ποια είναι τα ποσοστά για την τηλεθέαση στις 9/4;

Όχι και τόσο καλά τα πράγματα για το κανάλι!

Η επιλογή των ιθυνόντων να φέρουν στο πλατό του "Μετά τα Μεσάνυχτα" την Αθηνά Οικονομάκου δεν ήταν τόσο... κερδοφόρα σύμφωνα με τα νούμερα τηλεθέασης αφού η Ελεονώρα έφαγε την σκόνη του Αντώνη Κανάκη!

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια "έκλεισε" με 15,6 ενώ το Βινύλιο έκανε 18,3!

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share