Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Μυρτώ Αλικάκη: Είμαι σίγουρα άθρησκη και νομίζω και άθεη!

Τα σχόλια δικά σας!

10 Απριλίου 2019 12:23
Μυρτώ Αλικάκη: Είμαι σίγουρα άθρησκη και νομίζω και άθεη!

Μια δήλωση που κάνει αίσθηση στα κοινωνικά δίκτυα έκανε η γνωστή ηθοποιός Μυρτώ Αλικάκη, η οποία εμφανίστηκε σε εκπομπή του ΣΚΑΪ, όπου μίλησε για όλους και για όλα.

Συγκεκριμένα, όταν η γνωστή ηθοποιός ρωτήθηκε για τη σχέση της με τη θρησκεία απάντησε: «Είμαι σίγουρα άθρησκη και νομίζω ότι είμαι και άθεη! Στα δύσκολα θα αναφωνήσω «Παναγία μου!» αλλά δεν ξέρω αν δηλώνει τη θρησκευτικότητά μου ή κάτι που το λέμε γενικά σε μία δύσκολη κατάσταση».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στη σχέση που έχει με τον πρώην σύζυγο της και πατέρα των παιδιών της, Πέτρο Λαγούτη, λέγοντας ότι «είμαι η κλασική μαμά, με την καλώς εννοούμενη έννοια. Με τον Πέτρο τα δύσκολα τα έχουμε αφήσει πίσω, τώρα ό,τι γίνεται είναι εύκολο και ωραίο».

Μυρτώ Αλικάκη: Η απίστευτη εξομολόγηση της ηθοποιού για τον Πέτρο Λαγούτη! - «Δεν πήραμε διαζύγιο γιατί...» (Video)

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, Μετά τα Μεσάνυχτα, στον Alpha, βρέθηκε το βράδυ της περασμένης Τρίτης η ηθοποιός, Μυρτώ Αλικάκη, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε και για τον Πέτρο Λαγούτη!

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη γνωριμία της με τον Πέτρο Λαγούτη, αλλά και αποκάλυψε τον λόγο που οι δυο τους δεν έχουν πάρει ακόμη διαζύγιο.

«Τα παιδιά μας είναι σήμερα 16,5 και 13. Ήθελα όλη μου τη ζωή να γίνω μαμά. Με τον Πέτρο συναντηθήκαμε μέσω κοινών γνωστών. Ήταν ακόμη στη σχολή γιατί είχε γραφτεί μεγαλύτερος και εγώ είχα αποφοιτήσει.

Νομίζω θα μου ήταν δύσκολο να είμαι με έναν άνθρωπο που να μην έχει καλλιτεχνική φλέβα. Μείναμε μαζί 11 χρόνια.

Δεν είναι ότι δεν θέλουμε να πάρουμε διαζύγιο. Είναι κάτι που το αρχικά το αμελήσαμε. Εμείς νιώθουμε σαν να το έχουμε πάρει. Δεν είναι ότι δεν θέλουμε. Κάθε άλλο. Είμαστε στα αλήθεια πολύ καλά μεταξύ μας.

Κάνουμε πολλά πράγματα όλοι μαζί», είπε, μεταξύ άλλων, η Μυρτώ Αλικάκη.

Δείτε το σχετικό βίντεο του youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share