Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αργύρης Αγγέλου: Ράγισε καρδιές ο ηθοποιός στην Ελεονώρα Μελέτη! - Ο θάνατος που τον τσάκισε! (Video)

Η συγκλονιστική εξομολόγηση!

10 Απριλίου 2019 08:19
Αργύρης Αγγέλου: Ράγισε καρδιές ο ηθοποιός στην Ελεονώρα Μελέτη! - Ο θάνατος που τον τσάκισε! (Video)

Ο Αργύρης Αγγέλου, μίλησε χτες στην Ελεονώρα Μελέτη... «Μετά τα μεσάνυχτα» στον Alpha για τον θάνατο που τον τσάκισε!

Ο γνωστός και δημοφιλής ηθοποιός, που αυτή την περίοδο τον απολαμβάνουμε στο YFSF, αλλά και στη θεατρική παράσταση «Ζητείται ψεύτης», μίλησε μεταξύ άλλων στην παρουσιάστρια για την πρώτη του αποτυχημένη απόπειρα να εγκατασταθεί στην Αθήνα, προκειμένου να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Λίγο αργότερα, μιλώντας με την Ελεονώρα συγκινήθηκε, περιγράφοντας τη στιγμή που ο πατέρας του έφυγε από τη ζωή.

«Ο μπαμπάς ήταν άρρωστος, ξέραμε ότι είναι δύσκολα τα πράγματα, έμεινε μαζί μας πολύ περισσότερο από ότι μας είχαν πει οι γιατροί επειδή τον φρόντισαν πολύ η αδερφή και η μητέρα μου.

Εμείς στο θέατρο παίζαμε Τετάρτη με Κυριακή και τα Σάββατα είχαμε διπλή παράσταση. Τυχαίνει να ακυρωθεί η παράστασή μας το Σάββατο, λόγω μιας εκδήλωσης και είχαμε ενημερωθεί γι΄αυτό.

Ο μπαμπάς μου έφυγε εκείνο το Σάββατο το απόγευμα. Ήμουν στη Χαλκίδα, ήμουν εκεί και το έζησα όλο και είναι από τις πιο συγκλονιστικές εμπειρίες που θα με ακολουθεί σε όλη μου τη ζωή», είπε μεταξύ άλλων.

Την ίδια ώρα, λίγο πριν την εκπομπή, ο συμπρωταγωνιστής του, Γιώργος Παρτσαλάκης, ανέβασε φωτογραφία με το πρόσωπο της βαφτιστήρας του που έχασε ξαφνικά.

Δείτε το σχετικό βίντεο του youweekly.gr

Πλάνταξε η Ρούλα Κορομηλά: Δεν άντεξε την τεράστια έκπληξη και λύγισε!

Η Ρούλα Κορομηλά είναι μια γυναίκα που έχει περάσει δύσκολα! Οι δυσκολίες στην ζωή της ήταν πολλές όμως ποτέ δεν το έβαζε κάτω!

Το μεγάλο της όνειρο να γίνει μάνα δεν πραγματοποιήθηκε όσες φορές και να προσπάθησε! Όμως πάντα δίπλα της είχε καλούς φίλους! Όπως ο κολλητός της, ο ηθοποιός Αργύρης Αγγέλου!

Μάλιστα σε εκπομπή της Ρούλας στο παρελθόν της έκανε μια μεγάλη έκπληξη που την έκαναν να πλαντάξει στο κλάμα!

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share