Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Ευαγγελία Αραβανή: Αυτός ήταν ο μεγάλος έρωτας της παρουσιάστριας! - Η απίστευτη αποκάλυψη!

Τι αποκάλυψε;

9 Απριλίου 2019 18:00
Ευαγγελία Αραβανή: Αυτός ήταν ο μεγάλος έρωτας της παρουσιάστριας! - Η απίστευτη αποκάλυψη!

Η Ευαγγελία Αραβανή αποκάλυψε ποιος ήταν ο μεγάλος της έρωτας σε πρόσφατη συνέντευξη

Η παρουσιάστρια έκανε την απόλυτη αποκάλυψη

O μεγάλος της έρωτας είναι το μπαλέτο και αυτό ήθελε να κάνει επαγγελματικά!

Αναλυτικά: «Ο χορός είναι η μεγάλη μου αγάπη! Ξεκίνησα χορό σε ηλικία 4 χρόνων. Άρχισα με κλα­σικό μπαλέτο.

Το αγάπησα πολύ, συνέχισα ως τα 19 μου που πήγα στα καλλιστεία. Με­τά το κλασικό μπαλέτο μπήκαν στη ζωή μου κι άλλα είδη χορού: τζαζ, φλαμένκο, λάτιν. Η τελευταία μου επαφή με τον χορό ήταν πριν πέντε χρόνια, όταν συμμετείχα ως διαγωνιζόμενη στο DWTS. Το έζησα 100% και μου άρεσε πάρα πολύ. Μικρή ήθελα να γίνω δασκάλα μπαλέτου. Δεν έγινα, γιατί η μοίρα μου επιφύλασσε άλλα.

Ο χορός με βοήθησε πολύ. Από τη στάση του σώματος, ως το πώς να περπατάω για πολλές ώρες πάνω σε ψηλά τακούνια. Μα πάνω απ' όλα μου έμαθε να πει­θαρχώ.

Είναι μια μορφή πρωταθλητισμού κι ο χορός. Απαιτεί πειθαρχία. Βέβαια πρέπει και να το έχεις, να διαθέτεις έμφυτο ταλέντο, θυμάμαι κοπέλες που κάναμε μαζί μπαλέτο όλα αυτά τα χρόνια και δεν το είχαν. Εγώ, ήμουν και λίγο το σπασικλάκι (έτσι μ' έλεγαν) γιατί μου έδειχναν κάτι μια φορά και το έπιανα αμέσως!

Πήγαινα πάντα με πολύ μεγάλη χαρά στο μάθημα. Όταν χώρισαν οι γονείς μου, τέθηκε το δίλημμα να μετακομίσουμε από τον Κορυδαλλό στην επαρχία...

Στην προοπτική ότι θα έχανα τα μαθήματα μπαλέτου έβαλα βέτο. Το αρνήθηκα με πείσμα κι έτσι δεν φύγαμε!», είπε χαρακτηριστικά η Ευαγγελία Αραβανή στο Gala.

Πηγή: youweekly.gr

Εμείς πάντως να σας υπενθυμίσουμε ότι η παρουσιάστρια βρίσκεται στην πιο όμορφη φάση της ζωής της, αφού με τον Νίκο Οικονομόπουλο αντάλλαξαν βέρες και δεν το πήρε κανείς χαμπάρι!

Ευαγγελία Αραβανή: Tα πέδιλα που φόρεσε στα Madwalk κοστίζουν περισσότερο από έναν ολόκληρο μισθό!

Η Ευαγγελία Αραβανή είπε να φορέσει κάτι ταπεινό για να πάει στα Madwalk αφού εμφανίστηκε με γόβες που κοστίζουν πάνω από έναν ολόκληρο μισθό!

Μπορεί η παρουσία της στο stage να ήταν εκρηκτική με το καυτό κόκκινο σετ που φόρεσε αλλά η εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί και μπροστά στους φωτογράφους δεν ήταν τόσο επιτυχημένη!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share