Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Χριστίνα Μπόμπα: Δείτε με ποιες πασίγνωστες γυναίκες λένε οι followers της ότι μοιάζει!

Μοιάζει με καμία;

9 Απριλίου 2019 16:33
Χριστίνα Μπόμπα: Δείτε με ποιες πασίγνωστες γυναίκες λένε οι followers της ότι μοιάζει!

Η Τζένη Καρέζη, η Sara Sampaio, η Julia Roberts, η Liv Tyler αλλά και η Brooke Shields που γνωρίσαμε μέσα από την Γαλάζια Λίμνη, είναι μερικές από τις διάσημες κυρίες που την σύγκριναν οι followers της.

Αφορμή για τις συγκρίσεις αυτές, ένα post της Λάουρας Νάργες που επισήμανε ότι η Nelly Furtado της θυμίζει πολύ την Χριστίνα και με την σειρά της, η σύζυγός του παρουσιαστή του Survivor ζήτησε από τους διαδικτυακούς της φίλους την δική τους γνώμη.

Πηγή:youweekly.gr

Χριστίνα Μπόμπα: Βόλτα με τον πεθερό και την κουνιάδα της !

Άβαφη και ατημέλητη συναντήθηκε η Χριστίνα Μπόμπα με τον πεθερό της, τον μπαμπά του Σάκη Τανιμανίδη, και την κουνιάδα της...

Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε!

Χριστίνα Μπόμπα: H απάντηση που έδωσε για τα χαμηλά νούμερα του Survivor!
Εσπευσμένα επέστρεψε στην Αθήνα η Χριστίνα Μπόμπα την περασμένη εβδομάδα, αφήνοντας πίσω της τον Σάκη Τανιμανίδη και τον τροπικό ήλιο της Καραϊβικής. Βέβαια κι εδώ... Τανιμανίδης την περίμενε, συγκεκριμένα ο πεθερός της Στέφανος και η κουνιάδα της Κασσιανή, ενώ είχε προηγηθεί η επίσκεψη της μαμάς του Σάκη, Ματούλας, στον Άγιο Δομίνικο. Για του λόγου το αληθές, το Youweekly.gr τούς συνάντησε κατ' αποκλειστικότητα το περασμένο Σάββατο στο Golden Hall όπου είχαν πάει για φαγητό, με τη γοητευτική Χριστίνα να προετοιμάζεται για την παρουσία της στην Εβδομάδα Μόδας και στα MadWalk.

Δεν υπήρχε καλύτερη παρέα από τα πεθερικά της, λοιπόν, με τα οποία διατηρεί άψογες σχέσεις και δεν το κρύβει. Κι εκείνοι από την πλευρά τους έχουν δείξει την εκτίμησή τους στο πρόσωπό της, με δεδομένο βέβαια πως έχει κάνει ευτυχισμένο τον Σάκη Τανιμανίδη. Εντελώς τυχαία ήταν ωστόσο η συνάντησή τους στην Αθήνα, αφού μένουν μόνιμα στη Θεσσαλονίκη, και αφορμή αποτέλεσε ένα συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, στο οποίο ο Στέφανος Τανιμανίδης είναι χρόνια στέλεχος. Παράλληλα, εκείνος και όλη η οικογένεια του Σάκη παρακολουθούν επίσης τα τεκταινόμενα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού όταν τους το επιτρέπει το πρόγραμμά τους, ενώ η Χριστίνα αναμένεται να επιστρέψει εκεί μέσα στις επόμενες μέρες.

Η αδυναμία του Σάκη στους γονείς του

Madwalk 2019: Η Χριστίνα Μπόμπα έκανε μια άκρως πριγκιπική πασαρέλα!

Δεν έχει κρύψει τη λατρεία του για την οικογένειά του. Πιο πρόσφατη απόδειξη η μάλλον αιφνιδιαστική επίσκεψη της μητέρας του Σάκη Τανιμανίδη, Ματούλας, στον Άγιο Δομίνικο για να του πάει σπιτικό φαγητό. Σύμφωνα με πληροφορίες, η μαμά του παρουσιαστή θα μείνει για περίπου άλλη μία εβδομάδα στο πλευρό του και θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, όμως άγνωστο παραμένει αν θα τον επισκεφτεί και ο πατέρας του καθώς ο Στέφανος Τανιμανίδης θα ταξιδέψει για ομιλίες στις ΗΠΑ και στο Τορόντο του Καναδά με κεντρικό θέμα την Ποντιακή Γενοκτονία − μεταξύ άλλων είναι επίτιμος πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ποντίων. Τους δύο άντρες έχει δέσει άλλωστε η αγάπη τους για τον Πόντο, απ' όπου κρατούν την καταγωγή τους, τηρώντας μάλιστα και τις παραδόσεις στον πρόσφατο γάμο του Σάκη στη Σίφνο. Συγκινημένοι τότε και οι δύο γονείς του Σάκη τον είχαν συνοδεύσει στην εκκλησία και του εύχονταν να μακροημερεύσει με τη Χριστίνα όπως μακροημέρευσαν κι εκείνοι στον γάμο τους!

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Διαβάστε επίσης στο Athensmagazine.gr: 

Χριστίνα Μπόμπα: H απάντηση που έδωσε για τα χαμηλά νούμερα του Survivor!

Madwalk 2019: Η Χριστίνα Μπόμπα έκανε μια άκρως πριγκιπική πασαρέλα!

Δείτε όλα τα νέα για gossip στο Athensmagazine.gr!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share