Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ιατρόπουλος: «Το να πεθάνεις μια φορά δεν πειράζει, το να πεθαίνεις κάθε μέρα είναι κάτι ανήκουστο»

Ανατριχιαστικό!

9 Απριλίου 2019 15:42
Ιατρόπουλος: «Το να πεθάνεις μια φορά δεν πειράζει, το να πεθαίνεις κάθε μέρα είναι κάτι ανήκουστο»

Για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πρόσφατα μίλησε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης στην συναισθηματική περιπέτεια που είχε και «πέθαινε» κάθε μέρα.

-Πρόσφατα αντιμετώπισες ένα πρόβλημα υγείας.

«Είναι ανάξιο λόγου τώρα, μπορούσε να γίνει σοβαρό, αλλά το πρόλαβα και τελειώσαμε».

-Είσαι δυνατός χαρακτήρας, μοιάζεις να μη φοβάσαι τίποτα.

«Φοβάμαι μην πάθουν κάτι οι άνθρωποι που αγαπάω, τα παιδιά μου. Μετά την προσωπική περιπέτεια που είχα, δεν φοβάμαι το θάνατο, γιατί αυτόν τον αντιμετώπισα κάθε μέρα κατάματα».



-Τι εννοείς;

«Είχα μια προσωπική περιπέτεια τους τελευταίους μήνες, συναισθηματική, και δεν φοβάμαι ποτέ ξανά το θάνατο. Ο θάνατος είναι μέσα μας, δεν είναι ο βιολογικός. Το να πεθάνεις μια φορά και να τελειώσεις δεν πειράζει, το να πεθαίνεις κάθε μέρα είναι κάτι ανήκουστο και δεν πρέπει να το επιτρέψει κανένας άνθρωπος στον εαυτό του. Όποιος του κάνει κακό να φεύγει αμέσως από δίπλα του.

-Μου λες ότι «πέθαινες» καθημερινά για κάποιο χρονικό διάστημα;

«Εννοείται, για πολύ χρονικό διάστημα, αλλά αυτό με έκανε δυνατό και χαρούμενο που το αντιμετώπισα. Το να έχεις κάθε μέρα προβλήματα στην προσωπική σου ζωή είναι ανήκουστα πράγματα. Η γνώμη μου είναι ότι ο κάθε άνθρωπος, γιατί πολύς κόσμος είναι σε μια σχέση, είτε συμβατικά είτε επειδή αγαπάει περισσότερο τον άλλο, πρέπει να φεύγει την ίδια στιγμή, να μην το αφήνει να εξελίσσεται και να του τρώει τα σωθικά», λέει στο ΛΟΙΠΟΝ.

Μεγάλη συγκίνηση για τον Μιχάλη Ιατρόπουλο! Πάντρεψε την κόρη του (photo)

Ευχάριστες στιγμές για τον Μιχάλη Ιατρόπουλο!

Ο ηθοποιός πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς η μονάκριβη κόρη του αντάλλαξε όρκους αγάπης με τον άντρας της ζωής της.
Συγκεκριμένα, η Μαρία Ιατροπούλου παντρεύτηκε στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης και ο γνωστός ηθοποιός την παρέδωσε συγκινημένος στον γαμπρό. Ο ευτυχισμένος πατέρας ήταν ενθουσιασμένος για την ευχάριστη αυτή εξέλιξη στη ζωή της κόρης του Μαρίας η οποία έλαμπε μέσα στο υπέροχο νυφικό της.

Ο γαμπρός ονομάζεται Δημήτρης Αϊβαζίδης, είναι αξιωματικός του στρατού και έδειχνε και εκείνος πολύ ευτυχισμένος. «Ευχαριστώ τον Θεό που με αξίωσε να δω το παιδί μου χαρούμενο κι ευτυχισμένο δίπλα σε έναν υπέροχο άντρα», έγραψε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός στη λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία από το γάμο στην οποία ποζάρει μαζί με το νιόπαντρο ζευγάρι.

Δείτε την φωτογραφία από το μυστήριο:

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Διαβάστε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Δύσκολες ώρες για τον Μιχάλη Ιατρόπουλο!

Για περισσότερα gossip θέματα του AthensMagazine.gr δείτε εδώ!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share