Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυτό δεν το περιμέναμε: Διαζύγιο βόμβα στην ελληνικό showbiz! Την απάτησε...

Σάλος από τις αποκαλύψεις!

9 Απριλίου 2019 14:43
Αυτό δεν το περιμέναμε: Διαζύγιο βόμβα στην ελληνικό showbiz! Την απάτησε...

Ποιο είναι το νέο διαζύγιο βόμβα που σκάει στην ελληνική showbiz και θα προκαλέσει πάταγο; Τρομερό παρασκήνιο... Η απατημενη σύζυγος ζήτησε διαζύγιο από τον… ερωτιάρη υπουργό του Σαμαρά και του Βενιζέλου, καθώς και σημαντική διατροφή! Kαι όλα αυτά λίγες ώρες μετά το άλλον χωρισμό που συγκλόνισε την showbiz!

Ο κύριος υπουργός έχει απασχολήσει πολλές φορές την επικαιρότητα. Οχι για θέματα της αρμοδιότητας του, αλλα για την προσωπική του ζωή και για τις κατακτήσεις του στο ωραίο φύλο!

Μόνο που το πάθος του θα του βγει σε κακό γιατι οπως όλα δείχνουν, χάνει τη γυναίκα του και πολυ σύντομα και τη βουλευτική έδρα. Στο τέλος βέβαια – οπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις – θα χάσει και το αμόρε, αφού πλέον δεν θα εχει τη δύναμη και την αίγλη της εξουσίας. Η τελευταία «παράνομη» σχέση του με πρώην παρουσιάστρια είχε προκαλέσει σάλο στα μεσα ενημέρωσης.

Ο γνωστός υπουργός την έπαιρνε μαζί του στα ταξίδια και γύριζαν μαζί όλο τον κόσμο σαν… ερωτευμένοι πιγκουινοι. Μετα ο υπουργός τηλεφωνούσε σε εφημερίδες και ιστοσελίδες να μην γράψουν τίποτα για τον παράνομο έρωτα του.

Η σύζυγος του υπουργού δεν άντεξε αλλο το διασυρμό και προκειμένου να προστατεύσει την αξιοπρέπεια της και τα παιδιά της κατέθεσε αγωγή διαζυγίου και ζητά υψηλοτατη διατροφή, ανάλογη των χρημάτων που σκορπά ο υπουργός για να γλεντάει το… αμόρε του.

Ο πολυτεκνος υπουργός του Σαμαρα και κολλητός του Βενιζέλου με μαθηματική ακρίβεια θα μείνει… μπουκάλα. Τώρα χάνει τη σύζυγο, σε λίγες μέρες τη βουλευτική έδρα αφού ειναι βέβαιο οτι δεν θα επανεκλεγεί και αμέσως μετα θα χάσει και τη νεαρή φίλη αφού ειναι γνωστό πως αυτές οι κυρίες γοητεύονται απο τη δύναμη της εξουσίας.

Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες, ενώ το θέμα συζητείται ήδη έντονα στα πηγαδάκια της Βουλής.

Τίτλοι τέλους: Χώρισαν Λυκουρέζος - Καλογρίδη!

Μετά την ξαφνική είδηση της σχέσης τους, φαίνεται πως ήρθε ο χωρισμός. Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο και τη Νατάσα Καλογρίδη οι οποίοι έριξαν τίτλους τέλους στη σχέση τους.

Σύμφωνα με τη στήλη «Λουέλα & Κρουέλα» του περιοδικού DownTown, η ηθοποιός και ο ποινικολόγος χώρισαν αλλά παραμένουν καλοί φίλοι. Νατάσα Καλογρίδη: Οι 4 νεαροί σύντροφοι της πριν τα "φτιάξει" με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο!

Διαβάστε αναλυτικά τον διάλογο της Λουέλα με την Κρουέλα:

– Τι απέγινε με το ζευγάρι Αλέξανδρος ΛυκουρέζοςΝατάσα Καλογρίδη;
– Δεν είναι μαζί. Είναι πολύ καλοί φίλοι, αλλά είδαν ότι η σχέση τους δεν είχε πολύ μέλλον.
– Καλά, στην ηλικία του Αλέξανδρου δεν κοιτάς το μέλλον, ζεις το παρόν.
– Αποφάσισαν να κρατήσουν κάποια απόσταση μεταξύ τους.

– Και από πριν σε απόσταση ήταν.

"Σκοτώθηκε σε τροχαίο...": Θλίψη για την Νατάσα Καλογρίδη!

Η Νατάσα Καλογρίδη, ένα πολυσυζητημένο πρόσωπο, που δεν κρύβει την ιδιαίτερη ματιά με την οποία βλέπει τη ζωή.

Η ηθοποιός επέλεξε να αποκαλύψει σε συνέντευξη της σε γνωστό περιοδικό το γεγονός που τη σημάδεψε και διαμόρφωσε τη φιλοσοφία της ζωής της.

«Δεν έκανα ποτέ κακό σε κανέναν. Είναι η φύση μου έτσι. Η μαμά μου με μεγάλωσε με πολλή αγάπη, με αρχές, με ήθος. Έχω άλλη λογική εγώ από παιδί»,λέει η ηθοποιός και συνεχίζει μιλώντας για τον χαμό του πατέρα της, όταν εκείνη ήταν ακόμα παιδί.

Διαβάστε όσα είπε:

Σε αυτό σε επηρέασε φαντάζομαι και ο θάνατος τους μπαμπά σου (έχασε τον πατέρα της σε αυτοκινητικό δυστύχημα όταν ήταν 6 ετών). Ο χαμός του πατέρα μου ένωσε ακόμη παραπάνω την οικογένεια μου και σίγουρα μου έμαθε από μικρή πολλά. Ο τρόπος που αντιμετωπίζω τη ζωή είναι ενδεχομένως εντελώς διαφορετικός από τον τρόπο που την αντιμετωπίζουν οι άλλοι.

Σου στοίχισε πολύ αυτός ο θάνατος; Παρακαλώ; Έχασα τον πατέρα μου όταν ήμουν 6 ετών. Μου στοίχισε απίστευτα πολύ. Έχω εικόνες από τον πατέρα μου που περιγράφω στην μητέρα μου και μου λέει: «Πως γίνεται να τα θυμάσαι όλα αυτά, ήσουν μωρό». Ο πατέρας μου ήταν μηχανικός αεροσκαφών στην Ολυμπιακή. Ταξίδευε πολύ. Άνοιγε την πόρτα να πάει στη δουλειά και με θυμάμαι να πέφτω στο πάτωμα και να τον τραβάω από τα πόδια για να μη φύγει. Έκλαιγα. Ούρλιαζα. Έβαζα δύναμη. Για να τον αφήσω έπρεπε να με κρατήσει η μαμά μου και η γιαγιά μου. Είχα τρέλα. Αυτή είναι μια πολύ χαρακτηριστική εικόνα που θυμάμαι από αυτόν. Καταλαβαίνεις ότι όταν ο πατέρας μου σκοτώθηκε έχασα τον κόσμο.

Τι θυμάσαι από εκείνη τη μέρα; Μπορεί να φαίνεται περίεργο, αλλά είχα διαίσθηση. Ξύπνησα εκείνο το πρωί λίγο αναστατωμένη. Δεν βρήκα τη μαμά μου σπίτι, βρήκα τη θεία μου. Και πετάγομαι από το κρεβάτι και αρχίζω να φωνάζω «τι έπαθε ο μπαμπάς μου, που είναι ο μπαμπάς μου, τι έχει ο μπαμπάς μου;» Κάτι είχα καταλάβει. Για δυο μήνες δεν μου έλεγαν ότι είχε πεθάνει. Ήξερα ότι ο μπαμπάς μου είναι στο νοσοκομείο. Του έγραφα γράμματα. Του έγραφα «μπαμπά μου, σε περιμένω». Περίμενα να γυρίσει.

Πώς ήταν από εκεί και πέρα η κατάσταση στο σπίτι; Κοίτα, έχω μια μάνα η οποία είναι πολύ σκληροπυρηνική. Ήταν πολύ αυστηρή μαζί μας και στα παιδικά μας χρόνια και την περίοδο της εφηβείας. Όταν συνέβη λοιπόν αυτό, πίστεψέ το, δε την είδαμε ποτέ να κλαίει, δεν την είδαμε ποτέ να καταρρέει και αυτό βοήθησε πολύ την ψυχολογία μας στο σπίτι. Ήταν σκληρό για όλους μας. Ήταν ένας αιφνίδιος θάνατος. Ο πατέρας μου σκοτώθηκε δύο λεπτά πριν φτάσει στο σπίτι, γυρνώντας από τη δουλειά.

Το ξεπέρασες ποτέ; Με το συγκεκριμένο γεγονός πορεύομαι. Το μεγαλύτερο δώρο ήταν ότι κατάλαβα πως η απώλεια έχει να σου δώσει «παπάδες». Να σε ταξιδέψει στο μυαλό σου, να σου δώσει πράγματα. Αν δεν είχε συμβεί αυτό στον πατέρα μου, θα ήμουν άλλος άνθρωπος σήμερα. Αυτό το γεγονός με σημάδεψε και με έκανε να αντιμετωπίζω τη ζωή με τη φιλοσοφία «μια είναι και άλλη καμία, ρε παιδί μου». Οπότε, δεν πα’ να λέτε; Και άγαμοι θύται αν λέτε. Εμένα αυτό μου έδωσε δυναμισμό, αλλά και απόλυτο ενστερνισμό της ευαισθησίας.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Διαβάστε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Χωρισμός Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ζέτα Μακρυπούλια: Ποιος είναι ο λόγος που έβαλαν τέλος στην σχέση τους;

Χωρισμός βόμβα στην ελληνική showbiz!

Για περισσότερα gossip θέματα του AthensMagazine.gr δείτε εδώ!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share