Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ο Αλέξης Γεωργούλης στην λίστα του ΣΥΡΙΖΑ!

Στη λίστα και ο γνωστός ηθοποιός!

9 Απριλίου 2019 14:32
Ο Αλέξης Γεωργούλης στην λίστα του ΣΥΡΙΖΑ!

Η τελευταία ομάδα υποψηφίων ευρωβουλευτών αναμένεται να ανακοινωθεί- άνευ απροόπτου- σήμερα, στην διάρκεια συνεδρίασης της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, όπου θα αποφασιστεί ποιός υπουργός θα αποστρατευθεί, με την μετακόμισή του στις Βρυξέλλες. Ενώ θα επικυρωθεί η επιλογή ηθοποιών και διασημοτήτων- όπως ο Αλέξης Γεωργούλης που θα ενισχύσουν την λίστα.

Η υποψηφιότητα που φαίνεται να έχει κλείσει είναι αυτή του γνωστού ηθοποιού Αλέξη Γεωργούλη, η οποία ελπίζουν στον ΣΥΡΙΖΑ να δώσει λάμψη στο ευρωψηφοδέλτιο και να ξεχαστεί έτσι το φιάσκο με την Μυρσίνη Λοΐζου, αλλά και οι εσωκομματικές αντιδράσεις που προκάλεσε η υποψηφιότητα του Πέτρου Κόκκαλη.

Στα λαμπερά ονόματα από τον χώρο της σώου μπίζ μαζί με τον Αλέξη Γεωργούλη δεν αποκλείεται να δούμε ως υποψήφια και την ηθοποιό Μαριάννα Τουμασάτου, ενώ αναζητούνταν μέχρι την τελευταία στιγμή και άλλα λαμπερά ονόματα.

Να σας θυμίσουμε για τις Εκλογές 2019: Τι πρέπει να ξέρουμε ως ψηφοφόροι!

Στους υποψηφίους θα περιλαμβάνονται και τα ονόματα του Σπύρου Δανέλλη και της Ελενας Κουντουρά ενώ αναμένεται να προστεθούν και δύο ονόματα από τον χώρο της ΔΗΜΑΡ.

Στο επιτελείο του Αλέξη Τσίπρα πάντως είναι σαφές ότι οι ψηφοφόροι στις ευρωεκλογές δεν θα ψηφίσουν με κριτήριο τα ονόματα, όσο κι αν είναι συμπαθής για παράδειγμα ο Αλέξης Γεωργούλης, ούτε με βάση το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για την Ευρώπη, αλλά θα κληθούν να βαθμολογήσουν την κυβέρνηση και να στείλουν μήνυμα αν θέλουν να μείνει η φύγει η κυβέρνηση Τσίπρα. Γι αυτό και οι δημοσκοπήσεις τρομάζουν το Μαξίμου αφού παρά την καμπάνια για την σύγκλιση της κεντροαριστεράς, παρά τα μέτρα που ανακοινώθηκαν για την προστασία της πρώτης κατοικίας και οι υποσχέσεις για τις 120 δόσεις, το πολιτικό κλίμα δεν φαίνεται να αλλάζει. Εξ ου και έχουν επανέλθει και τα σενάρια για πρόωρες εκλογές.

Αλέξης Τσίπρας: Σε αναζήτηση υπουργού για το ψηφοδέλτιο!

Βαρύ όνομα, δηλαδή πρωτοκλασάτο υπουργό, ψάχνει για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αύριο θα δοθεί στη δημοσιότητα το τρίτο γκρουπ των ονομάτων που θα στελεχώσουν το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ και ο πρωθυπουργός θέλει να κάνει όχι απλώς επικοινωνιακή ρελάνς -μετά τον θόρυβο που προκάλεσαν οι υποψηφιότητες της Μυρσίνης Λοΐζου και του Πέτρου Κόκκαλη- αλλά και να δώσει το πολιτικό στίγμα της επικείμενης αναμέτρησης.

Να σας θυμίσουμε: Ο Αλέξης Τσίπρας βγάζει selfie με τον Ζόραν Ζάεφ στα Σκόπια!

Έτσι αναζητεί υπουργό που θα δώσει τη μάχη των ευρωεκλογών και φαίνεται πως στη διάρκεια των τελευταίων συζητήσεων με τους πολύ στενούς του συνεργάτες έπεσαν στο τραπέζι 3 ονόματα που όχι μόνο θεωρούνται ισχυρά χαρτιά αλλά θα έχουν και θετική ανταπόκριση στο εσωτερικό του κόμματος και ειδικά από την τάση των «53». Το ονόματα που ακούγονται είναι αυτά του Γιάννη Δραγασάκη, του Νίκου Φίλη και της Τασίας Χριστοδουλοπούλου.

Αναζητείται υπουργός για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ


Πληροφορίες λένε ότι έγινε πρόταση και στον Ευκλείδη Τσακαλώτο, που όμως δεν δέχθηκε, αφού θεωρείται επιβεβλημένη η παρουσία του στο υπουργείο Οικονομικών, καθώς η κυβέρνηση φιλοδοξεί να βγει και πάλι στις αγορές και να αποπληρώσει νωρίτερα το ΔΝΤ, ώστε να εγκαταλείψει την παρουσία του στους επιβλέποντες Θεσμούς.

Συζητήθηκε ακόμα και το όνομα του υπουργού Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση, που όμως έχει να «τρέξει» τις απανωτές και παράλληλες εκλογικές μάχες και μάλλον δεν είναι εφικτό. Δημοσιογραφικές πληροφορίες θέλουν και την Έφη Αχτσιόγλου να έχει πει «όχι» στην παρουσία της στο ευρωψηφοδέλτιο, παρά το πρέσινγκ που της έγινε.

Η έγκριση των νέων ονομάτων αναμένεται να γίνει από την ΚΠΕ, καθώς αναβλήθηκε συνεδρίαση της προηγούμενης εβδομάδας, μετά την πίστωση χρόνου ολίγων ημερών που ζήτησε από τους συντρόφους του ο Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να κλείσει το παζλ των υποψηφίων.

Σε κάθε περίπτωση το θέμα χειρίζεται προσωπικά ο πρωθυπουργός και οι πληροφορίες βγαίνουν με το σταγονόμετρο, αφού, για παράδειγμα, η υπόθεση Γιαννάκη «στράβωσε» λίγο πριν από το τέλος, και αυτό εξαιτίας της άκαιρης δημοσιοποίησης των συζητήσεων.

Σίγουρες θεωρούνται οι υποψηφιότητες του Σπύρου Δανέλλη και της Έλενας Κουντουρά, για τους οποίους άλλωστε έγινε και ειδική νομοθετική ρύθμιση.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share