Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δύσκολες στιγμές για την Ζήνα Κουτσελίνη! Δεν άντεξε και λύγισε...

Φορτισμένες στιγμές!

9 Απριλίου 2019 11:05
Δύσκολες στιγμές για την Ζήνα Κουτσελίνη! Δεν άντεξε και λύγισε...

Δύσκολες ώρες για τη Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία "λύγισε" κατά την επίσκεψή της στο νοσοκομείο στον καλό της φίλο Κώστα Ευριπιώτη!

Το πρωινό της προηγούμενης Τετάρτης, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, η παρουσιάστρια, έπρεπε να σφίξει τα δόντια, αν συγκρατήσει τα δάκρυά της, να κρύψει κάτω από τα μαύρα της γυαλιά το άγχος της για το πως θα αντικρύσει τον Κώστα Ευριπιώτη.

Ο ηθοποιός, είναι ένας από τους πιο αγαπημένους φίλους της, ο οποίος από τον περασμένο Μάιο, ανεβαίνει το δικό του "γολγοθά"...

Η περιπέτεια υγείας του ηθοποιού, που τον περασμένο Μάιο υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσης όγκου από το κεφάλι, από τότε μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία! Στους διαδρόμους του Σπηλιοπούλειου Ιδρύματος, εκείνη τον επισκέφτηκε με ένα μπουκέτο λουλούδια!

Να σας υπενθυμίσουμε τα συγκινητικά λόγια του Κώστα Ευριπώτη μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας του!

Μετά τις αγκαλιές και τα λόγια συμπαράστασης, η Ζήνα, του σφίγγει το χέρι και του λέει: " Κωστή μου, θα ξανά έρθω! Πολύ σύντομα μάλιστα!"

Βαρύ πένθος για την Ζήνα Κουτσελίνη: Θλίψη για τον θάνατο του νεαρού άνδρα!

Συντετριμμένη εμφανίστηκε η Ζήνα Κουτσελίνη κατά την διάρκεια της εκπομπής της Τρίτης, όταν και ανακοίνωσε τον θάνατο ενός καλού της συνεργάτη! Λίγες ώρες μετά την περιπέτεια που είχε η ίδια με το ΕΣΡ!

Συγκεκριμένα "έφυγε" από τη ζωή ένας από τους πρώην εργαζόμενους του τηλεοπτικού σταθμού Mega. Τελευταία, ανήκε στο δυναμικό του Star. Για τον θάνατό του μίλησε και στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η Ζήνα Κουτσελίνη.

Πρόκειται για τον μοντέρ Παντελή Γαλάνη, ο οποίος απεβίωσε σύμφωνα με ανάρτηση του γνωστού εικονολήπτη Μανώλη Τρίκα στο Facebook.

Ζήνα Κουτσελίνη: Δείτε για πρώτη φορά τον πατέρα του παιδιού της!

Οικογενειακή βόλτα για τη Ζήνα Κουτσελίνη σε εμπορικό κέντρο, όπου ο φωτογραφικός φακός «έπιασε» και τον πατέρα του παιδιού της.

Η παρουσιάστρια του STAR μαζί με τον σύζυγό της και την κορούλα τους πέρασαν χαλαρές στιγμές.


Για πρώτη φορά είδαμε ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού της Ζήνας Κουτσελίνη στην κοινή τους έξοδο σε εμπορικό κέντρο.

Ο λόγος για τον Αντώνη Παπασταθόπουλο, ο οποίος διακρίνεται στα αριστερά της παρακάτω φωτογραφίας και βρίσκεται στο πλευρό της κόρης του.

Δείτε όλα τα Lifestyle θέματα στο Athensmagazine.gr!

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share