Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θύμα ξυλοδαρμού η Ρούλα Κορομηλά!

Οι τραγικές ώρες της παρουσιάστριας!

9 Απριλίου 2019 09:56
Θύμα ξυλοδαρμού η Ρούλα Κορομηλά!

Μια κατάθεση ψυχής είχε κάνει σε παλαιότερη εκπομπή η αγαπημένη σε όλους Ρούλα Κορομηλά!

Η παρουσιάστρια, έχει δείξει πολλές φορές πως δε μασάει τα δόντια της ενώ δεν φοβάται και να τσαλακωθεί!

Συγκεκριμένα, η Ρούλα Κορομηλά, πριν χρόνια είχε δώσει συνέντευξη στην εκπομπή «Τετ α Τετ» με οικοδεσπότη τον Νίκο Ευαγγελάτο. Εκεί, η Ρούλα Κορομηλά μίλησε για τα παιδικά της χρόνια και αποκάλυψε πώς μικρή ήταν… ανήσυχο νιάτο!

Μάλιστα, είπε πώς έφτανε τη μαμά της στα άκρα, έλεγε πολλά ψέματα, έπλαθε ιστορίες και όπως είπε έφαγε το ξύλο της αρκούδας από την μαμά γιατί την έκανε συνεχώς ρεζίλι. Ρούλα Κορομηλά: Ο θάνατος που την έριξε στην κατάθλιψη!

Ρούλα Κορομηλά: Ποιο πασίγνωστο ζευγάρι της showbiz έχει παντρέψει!

Τα χρόνια περνούν και σίγουρα οι περισσότεροι δεν το θυμούνται! Η Ρούλα Κορομηλά είναι μια κυρία της showbiz που διατηρεί άριστες και φιλικές σχέσεις με πολλούς! Άλλωστε ο χαρακτήρας της είναι τέτοιος που όλοι την θέλουν στην ζωή τους!

Θυμάστε όμως πιο ζευγάρι της showbiz έχει παντρέψει η Ρούλα Κορομηλά; Η παρουσιάστρια ήταν η κουμπάρα της Αννίτας Πάνια και του Νίκου Καρβέλα, τους οποίους και πάντρεψε τον Απρίλιου του 2010!

Σοκ για την Ρούλα Κορομηλά: Η φωτογραφία που σκόρπισε ανησυχία!

Η φωτογραφία ανέβηκε πριν από λίγους μήνες από την ίδια την Ρούλα Κορομηλά και προκάλεσε ανησυχία σε φίλους και θαυμαστές!

Όπως θα δείτε στο παρακάτω στιγμιότυπο η παρουσιάστρια ποζάρει στο σαλόνι του σπιτιού της με το βλέμμα της στο πάτωμα.

Φαίνεται να είναι πολύ αδυνατισμένη και θλιμμένη, ενώ εντύπωση προκαλούν τα πολύ λεπτά άκρα της και το πρόσωπο της. Συμβαίνει κάτι ή απλά πρόκειται για πολύ κακή επεξεργασία της φωτογραφίας;

Το γεγονός δεν πέρασε απαρατήρητο και από διαδικτυακή ακόλουθο της παρουσιάστριας η οποία σχολίασε:

«Ρουλα μου αγαπημένη!!! Δεν ξέρω γιατί…αλλά εγώ διακρίνω μια θλίψη στο πρόσωπο σου…μετά από τόσα χρόνια επέτρεψε μου να πω…πως ξέρω το χαμόγελο σου…κι εδώ δυστυχώς δεν το βλέπω…μακάρι να κάνω λάθος…».

Δείτε τη φωτογραφία της Ρούλας Κορομηλά:

Δείτε όλα τα Lifestyle θέματα στο Athensmagazine.gr!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share