Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Δούκισσα Νομικού: Άρχισαν οι πρώτες λίγούρες της εγκυμοσύνης!

Τι θέλησε να φάει;

8 Απριλίου 2019 16:04
Δούκισσα Νομικού: Άρχισαν οι πρώτες λίγούρες της εγκυμοσύνης!

Η Δούκισσα Νομικού διανύει τους πρώτους μήνες της δεύτερης εγκυμοσύνης της και ετοίμασε, επειδή είχε κάποιες λιγούρες, δείπνο στον αγαπημένο της Δημήτρη Θεοδωρίδη! Η παρουσιάστρια επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της! - Η τρυφερή ανάρτηση!

Για την ακρίβεια, η παρουσιάστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μοιράστηκε το φαγητό που έφτιαξε για το συγκεκριμένο βράδυ. Δούκισσα Νομικού: Έγκυος για δεύτερη φορά!
Δούκισσα Νομικού: Επέστρεψε στο πατρικό της! Η φωτογραφία αποκάλυψη!

Πήγη: youweekly.gr

Δούκισσα Νομικού: Ανακοίνωσε το... τέλος!

Με μια ανάρτηση στο Instagram, θέλησε να ανακοινώσει το τέλος της συνεργασίας της με τον ANT1, η Δούκισσα Νομικού. Δούκισσα Νομικού: Η παρουσιάστρια επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της! - Η τρυφερή ανάρτηση!

Η λαμπερή παρουσιάστρια, η οποία συστήθηκε στο κοινό μέσα από τα Καλλιστεία του ANT1, σήμερα απολαμβάνει τη μητρότητα στην οποία και αποφάσισε να αφοσιωθεί. Για το λόγο αυτό, η Δούκισσα Νομικού δίνει τέλος στη συνεργασία της με τον τηλεοπτικό σταθμό, ενώ διανύει τους πρώτους μήνες της δεύτερης εγκυμοσύνης της.

Διαβάστε την ανακοίνωση της Δούκισσας Νομικού

Μετά από 8 χρόνια στην οικογένεια του ANT1, ήρθε η στιγμή να αποχαιρετήσω και να ευχαριστήσω τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Να τους ευχαριστήσω για όσα ονειρευτήκαμε, ζήσαμε, μοιραστήκαμε, καταφέραμε μαζί. Και ήταν πολλά και διαφορετικά! Ένα από καρδιάς "ευχαριστώ" στον Πρόεδρο του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, Θοδωρή Μ. Κυριακού για την εμπιστοσύνη, την πίστη, την έμπρακτη υποστήριξή του όλα αυτά τα χρόνια.

Αυτή την περίοδο επέλεξα να απέχω από την τηλεόραση αφού έχω την ευλογία να ζω την μαγεία της εγκυμοσύνης για δεύτερη φορά στη ζωή μου. Βέβαια, πρώτα ο Θεός, σε λίγο καιρό θα επανέλθω στη δική μας μαγική μοναδική επικοινωνία. Στη σχέση που έχουμε χτίσει 12 χρόνια τώρα. Μου έχει λείψει η τηλεοπτική μας ανταλλαγή ενέργειας και επικοινωνίας. Χαίρομαι όμως που με καταλαβαίνετε, χαίρομαι που με αγαπάτε. Χαίρομαι για τα αμέτρητα υπέροχα καθημερινά μηνύματα σας. Ευχαριστώ για αυτή την τεράστια αγκαλιά αγάπης. Δούκισσα.

Σε πελάγη ευτυχίας η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης.

Το ερωτευμένο ζευγάρι έχει ξεκινήσει τις προετοιμασίες για την βάφτιση του γιου του, που είναι η μεγάλη του αδυναμία!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, Real News, η θρησκευτική τελετή θα γίνει το ερχόμενο καλοκαίρι, πολύ πιθανόν στο νησί της Μυκόνου, στο ίδιο εκκλησάκι που έγινε και ο γάμος του ζευγαριού.

Το όνομα που θα πάρει ο μικρός, θα είναι Σάββας, από τον πατέρα του Δημήτρη Θεοδωρίδη, ενώ σύντομα, η Δούκισσα Νομικού θα ξεκινήσει τις έρευνες για τη διακόσμηση της εκκλησίας, το concept που θα έχουν οι μπομπονιέρες, αλλά και τα ρουχαλάκια του μικρού της.

Δείτε όλα τα τηλεοπτικά νέα στο Athensmagazine.gr!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share