Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος: Μεγάλη ανατροπή με τον γάμο τους!

Πού θα γίνει τελικά;

8 Απριλίου 2019 13:00
Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος: Μεγάλη ανατροπή με τον γάμο τους!

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος παντρεύονται και ο γάμος τους, αναμένεται να είναι εκείνος της χρονιάς!

Πού και πότε θα γίνει;

Όπως ήδη γνωρίζουμε, το ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz, είναι έτοιμο για το επόμενο βήμα στη σχέση του, το οποίο και σχεδιάζει με μεγάλη ανυπομονησία.

Το πρωί της Δευτέρας, μέσα από την εκπομπή «Ευτυχείτε!», αποκαλύφθηκε το πού αλλά και το πότε θα γίνει ο γάμος τους, και η μια ανατροπή διαδέχτηκε την άλλη!

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ, ο γάμος θα γίνει τον Ιούλιο στα Χανιά, και όχι στο Καβροχώρι Ηρακλείου, όπως αρχικά είχε ειπωθεί!

Δείτε το σχετικό βίντεο του youweekly.gr

Παράλληλα, να σας υπενθυμίσουμε τι αποκάλυψε για τον γάμο της Λασκαράκη και έμειναν όλοι άφωνοι η Ελένη Μενεγάκη!

Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος: Είναι επίσημο, παντρεύονται!

Κι όμως είναι αλήθεια! Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος παντρεύονται και έχουμε την αναγγελία του γάμου τους! Πριν λίγες μέρες είχε γίνει καβγάς ανάμεσα στο ζευγάρι αλλά φαίνεται πως δεν κράτησε πολυ...

Το ζευγάρι πιο ευτυχισμένο από ποτέ αποφάσισε να ενώσει και επίσημα τις ζωές τους!
Συγκεκριμένα το ζευγάρι πρόκειται να παντρευτεί στην Κρήτη και η εφημερίδα Espresso δημοσίευσε την αναγγελία του γάμου τους.

«Ο Ελευθέριος Σουλτάτος, κάτοικος Καβροχωρίου Μαλεβιζίου, γεννηθείς εις Ηράκλειον Κρήτης, του Μιχαήλ και της Σόνιας, το γένος Ζερβάκη και η Βασιλική Λασκαράκη, κάτοικος Καβροχωρίου Μαλεβιζίου, γεννηθείσα εις Θεσσαλονίκην, του Χρήστου και της Αναστασίας, το γένος Βαμβακίδου, πρόκειται να έλθουν σε γάμο που θα γίνει εις την Κρήτην», αναφέρει η γαμήλια αναγγελία, η οποία δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα Εστία."

Για περισσότερα gossip θέματα του AthensMagazine.gr δείτε εδώ!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share