Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Αγγελική Ηλιάδη: Oι ''μπηχτές δεν σταματούν! «Φιλάκια στο Βικάκι» (βίντεο)

Η κόντρα που κρατάει καλά!

6 Απριλίου 2019 18:59
Αγγελική Ηλιάδη: Oι ''μπηχτές δεν σταματούν! «Φιλάκια στο Βικάκι» (βίντεο)

Ένα τρομερό παρασκήνιο για την πολυσυζητημένη συνέντευξη της Αγγελικής Ηλιάδη για τη σχέση του Σάββα Γκέντσογλου και της Βίκυς Κάβουρα, ήρθε στο «φως» από την εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου «Όλα Λάθος» στο Open.

Η αποκάλυψη θα συζητηθεί! Η Βίκυ Κάβουρα απειλεί με μηνύσεις :«Εσύ που θίγεις την υπόληψή μου,να το πάρεις πίσω!»
Τα όσα είπε η Αγγελική Ηλιάδη για τη σχέση του Γκέντσογλου με την Κάβουρα προκάλεσαν σάλο και τώρα έρχεται στη δημοσιότητα ένα παρασκήνιο που λέει πολλά...

Στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου «Όλα Λάθος» στο Open έγινε γνωστό πως η συνέντευξη της Αγγελικής Ηλιάδη είχε προγραμματιστεί πριν βγει στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και μάλιστα, λίγο πριν δημοσιευτούν τα λόγια της η ίδια πρόσθεσε την επίμαχη ατάκα: «Γνώριζα εδώ και μήνες τη σχέση του Σάββα με τη Βίκυ Κάβουρα». Ξέσπασε ο Σάββας Γκέντσογλου: Το πρώτο μήνυμα μετά τον χωρισμό!

Επίσης, ο Νίκος Γεωργιάδης έκανε ακόμα μία αποκάλυψη!

Η Αγγελική Ηλιάδη ήταν να βρεθεί καλεσμένη στο «It’s show time» που παρουσιάζουν οι Νίκος Κοκλώνης και η Βίκυ Κάβουρα και η τραγουδίστρια έστειλε ηχητικό μήνυμα στον Νίκο Κοκλώνη όπου του λέει «φιλάκια στο Βικάκι».

Δείτε το βίντεο

Βίκυ Κάβουρα: Το δημόσιο άδειασμα στην ηθοποιό από το Happy Day - «Ήταν επιθετική... »

Δηλώσεις στις κάμερες του Alpha και το Happy Day έκανε η ηθοποιός Βίκυ Κάβουρα όπου και ρωτήθηκε για την σχέση της με τον Σάββα Γκέντσογλου.

Η ηθοποιός δεν έδωσε κάποια ξεκάθαρη απάντηση, ωστόσο, έδειξε την ενόχληση της για τα όσα έχουν γραφτεί και λένε πως ήταν το τρίτο πρόσωπο στην σχέση του ποδοσφαιριστή με την Αγγελική Ηλιάδη.

Τις δηλώσεις της, πρόβαλλαν στο «Happy Day» όπου και στην συνέχεια πάνελ και παρουσιάστρια, σχολίασαν το γεγονός και την... άδειασαν δημόσια.

Η δημοσιογράφος, Μαρία Αντώνα αποκάλυψε on air πως ήταν πολύ επιθετική μαζί της.

«Ήταν επιθετική. Μου είπε να πάω να μάθω γραμματική. Εντάξει εγώ θα πάω να μάθω γραμματική, αλλά και αυτή λίγο να κοιτάξει τα προσωπική της.

Να τα κρύβει λίγο καλύτερα», αποκάλυψε και τα σχόλια από τους υπόλοιπους συνεργάτες ήταν πολλά και χιουμοριστικά.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Πηγή: youweekly.gr

Δείτε περισσότερα gossip θέματα του Athensmagazine.gr εδώ!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share