Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Την ζουν την ζωούλα τους: Οι παίκτες της Τσέλσι βγήκαν έξω και τα έσπασαν! (φώτος)

Δείτε τις φωτογραφίες...

6 Απριλίου 2019 16:12
Την ζουν την ζωούλα τους: Οι παίκτες της Τσέλσι βγήκαν έξω και τα έσπασαν! (φώτος)

Σάλο έχουν προκαλέσει στην Αγγλία οι αποκλειστικές φωτογραφίες της «Mirror» που δείχνουν παίκτες της Τσέλσι να διασκεδάζουν μέχρι πρωίας σε νυχτερινό κέντρο λίγες μέρες πριν το λονδρέζικο ντέρμπι με τη Γουέστ Χαμ (8/4, 22:00).

Αυτό κανείς δεν το περίμενε: Απιστία στην ελληνική showbiz!

Γκάρι Κάχιλ, Ρούμπεν Λόφτους-Τσικ, Αμπάντου, Ντάνι Ντρινγουότερ, Μπάρκλεϊ και Ζιρού ήταν αυτοί που διασκέδασαν μέχρι τα ξημερώματα της Παρασκευής (5/4), με τις φωτογραφίες τους να σχολιάζονται έντονα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Πήγε μεθυσμένος για βγάλει τις άδειες γάμου: Ποιος είναι ο γνωστός ηθοποιός;

Ο πασίγνωστος ηθοποιός πήγε στο δικαστήριο μεθυσμένος για να βγάλει τις άδειες γάμου και φώναζε ότι δεν θέλει να παντρευτεί!

O λόγος για τον Νίκολας Κέιτζ!

Ο ηθοποιός τα είχε... τσούξει και πήγε «τύφλα» να βγάλει τις άδειες του γάμου!

Μάλιστα καβγάδισε με τη σύντροφό του, Ερίκα Κόικ και έλεγε στους υπαλλήλους ότι δεν θέλει να παντρευτεί αλλά τον πίεσε εκείνη να το κάνει. Και δεν είναι η πρώτη φορά που τον βλέπουμε μεθυσμένο.

Οι άδειες του γάμου ωστόσο βγήκαν!

O «μεθυσμένος» Νίκολας Κέιτζ κάνει σκηνή στο δικαστήριο του Λας Βέγκας: «Θα πάρει όλα τα χρήματά μου!»

Ο Νίκολας Κέιτζ φαίεται οτι έκανε σκηνή ενώ υπέβαλε αίτηση για άδεια γάμου με τη φίλη του makeup artist Erika Koike στο Λας Βέγκας το Σάββατο!

Ο Cage, ο οποίος έχει παντρευτεί τρεις φορές , φαινόταν να είναι «πολύ έξω από αυτό» και ήταν «πιθανότατα μεθυσμένος», δήλωσε ένας αποκαλυπτικός μάρτυρας!

«Όλη την ώρα που φώναζε» «πρόκειται να πάρει όλα τα χρήματά μου». Η γυναίκα συνέχισε να λέει '' Μωρό μου δεν θα σου ζητήσω να κάνεις τίποτα τέτοιο'' '
Επειδή το ζευγάρι έκανε μια τέτοια σκηνή, μεταφέρθηκαν σε ένα ιδιωτικό δωμάτιο και αργότερα άφησαν το δικαστήριο με χαρτιά, σύμφωνα με την πηγή!

Ο Κέιτζ πρωτοεμφανίστηκε με την Koike τον περασμένο Απρίλιο, ενώ μαγνητοσκοπήθηκε στο Πουέρτο Ρίκο. Έχουν δει μερικές φορές μαζί από τότε, αλλά έχουν μείνει ως επί το πλείστον εκτός των μέσων ενημέρωσης.
Ο Cage έχει παντρευτεί τρεις φορές πριν, πρόσφατα στην Alice Kim από το 2004 έως το 2016!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις των stars από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share