Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ηθοποιός από αγαπημένη σειρά αποκαλύπτει: "Κάποια στιγμή ζύγισα 145 κιλά!"

Δείτε αναλυτικά...

4 Απριλίου 2019 19:44
Ηθοποιός από αγαπημένη σειρά αποκαλύπτει:

Μία αποκάλυψη έκανε ο ηθοποιός Χάρης Βόρκας, γνωστός από τον ρόλο του ως Τέλης στην τηλεοπτική σειρά που άφησε εποχή «10 λεπτά κήρυγμα».

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι έφτασε τα 145 κιλά, ενώ εξομολογήθηκε ότι η μάχη του με το βάρος είναι διαρκής.


Δίνοντας συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν», ο Χάρης Βόρκας περιέγραψε επίσης πως από τα 110 κιλά πήγε στα 75.

Αυτή είναι η ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ ΔΙΑΙΤΑ DUKAN... με τα ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ! ΤΟΛΜΗΣΤΕ την! (ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ)

Το βάρος σου έπαιζε κάποιο «ρόλο» στην καλλιτεχνική σου πορεία;

Τα κιλά είναι μια συνεχής πάλη, μια φυσαρμόνικα που δεν σταματάει ποτέ. Ήμουν πάντα ένα παιδί, στρουμπουλό, όπου από την εφηβεία και μετά άρχισα να παίρνω παραπάνω... διαστάσεις. Όταν πήγα φαντάρος και μπήκα στο Εθνικό θέατρο, εκεί έκανα τη μεγάλη δίαιτα. Πήγα σε κέντρο αδυνατίσματος και ξαφ­νικά από 110 κιλά γίνομαι 75... ήμουν άλλος. «Πέταγα», στο πρώτο έτος της σχολής ήρθα τελευταίος και στο δεύτερο ήρθα πρώτος στην επίδοση, διάφορα τέτοια ακόμα και στην υποκριτική. Λόγω κιλών, στο χορό, στην ξιφασκία, ήμουν άλλος άνθρωπος. Μετά, επειδή αφήνομαι εύκολα, τρώω περίεργες ώρες και μόνο παχυντικά, πίτσες, γύρους, σοκολάτες και δεν γυμναζόμουν ποτέ, ξαναπάχυνα. Στη «Μάλα» ήμουν , πάλι πολύ χοντρός, είχα βάψει και το μαλλί ξανθό... μετά αδυνάτισα πάλι, χάνοντας πολλά κιλά. Ήταν τότε που δούλεψα ένα διάστημα με τη Ρούλα Κορομηλά στην τηλεόραση, στο «Όλε». Μετά έχασα πάλι κιλά με διατροφή, ξανά... και ξανά... Το καλο­καίρι που μας πέρασε το βάρος μου έφτασε στα 145 κιλά, τα περισσότερα που είχα ποτέ, δεν μπορούσα να περπατήσω.

Τι συμβαίνει και δεν μπορείς να ελέγξεις το βάρος σου, να το σταθεροποιήσει;

Έχω την τάση, αυτό που λέμε παραδοσιακά και είναι αλήθεια, για πάχος εκ γενετής, ό,τι και να κάνεις πρέπει μια ζωή να προσέχεις πολύ. Δεν μπορώ να ακούω τις π@π@ριές, που λένε «τρώω και δεν παχαίνω». Υπάρχει ένας στους 10.000 που συμβαίνει αυτό, οι παραπάνω πεθαίνουν της πείνας.

Ελένη Μενεγάκη: Πόσα κιλά είναι η παρουσιάστρια;

Η Ελένη Μενεγάκη απάντησε on air στην εκπομπή της στον Alpha για τα κιλά της! Πόσο λέτε ότι είναι;

Αφορμή στάθηκαν τα σχόλια που δέχθηκε.

Η Ελένη Μενεγάκη είχε στην κουζίνα της εκπομπή της τον Δημήτρη Σκαρμούτσο και απάντησε σε σχόλια για τα κιλά της.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια είπε: «O άνθρωπος που τρώει και το χαίρεται ξέρετε ποιος είναι. Και μην ακούω καμιά φορά που πετάτε έτσι για να με τσιτώνεται “έλα ρε Ελένη που τρως και εσύ με τα 50 σου κιλά”. Γιατί εγώ είμαι μόνη που έχω βάλει ζυγαριά εδώ μέσα και έχω ζυγιστεί. Εντάξει; Και τρώω μπροστά σας κάθε μέρα. Αρκεί να μου αρέσει το φαγητό. Τι να κάνω δεν τρώω ό,τι να ναι. Θέλω νοστιμιές».

Ελένη Μενεγάκη: H άγνωστη ζωή με τον πρώτο σύζυγο ,το θάνατο του πατέρα της και τον πατριό της!

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share