Τρίτη, 04 Αυγούστου 2020

Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος: Είναι επίσημο, παντρεύονται!

Η αναγγελία του γάμου τους!

4 Απριλίου 2019 09:03
Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος: Είναι επίσημο, παντρεύονται!
Follow us on Google News

Κι όμως είναι αλήθεια! Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος παντρεύονται και έχουμε την αναγγελία του γάμου τους! Πριν λίγες μέρες είχε γίνει καβγάς ανάμεσα στο ζευγάρι αλλά φαίνεται πως δεν κράτησε πολυ...

Το ζευγάρι πιο ευτυχισμένο από ποτέ αποφάσισε να ενώσει και επίσημα τις ζωές τους!
Συγκεκριμένα το ζευγάρι πρόκειται να παντρευτεί στην Κρήτη και η εφημερίδα Espresso δημοσίευσε την αναγγελία του γάμου τους.

ανακοινωση γάμου για Λασκαράκη και Σουλτάτο

«Ο Ελευθέριος Σουλτάτος, κάτοικος Καβροχωρίου Μαλεβιζίου, γεννηθείς εις Ηράκλειον Κρήτης, του Μιχαήλ και της Σόνιας, το γένος Ζερβάκη και η Βασιλική Λασκαράκη, κάτοικος Καβροχωρίου Μαλεβιζίου, γεννηθείσα εις Θεσσαλονίκην, του Χρήστου και της Αναστασίας, το γένος Βαμβακίδου, πρόκειται να έλθουν σε γάμο που θα γίνει εις την Κρήτην», αναφέρει η γαμήλια αναγγελία, η οποία δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα Εστία."

Βάσω Λασκαράκη: Η αποκάλυψη της ηθοποιού για τον σύντροφό της! - «Ο Λευτέρης στην αρχή είχε πάθει σοκ... »

Βάσω Λασκαράκη: Η αποκάλυψη της ηθοποιού για τον σύντροφό της! - «Ο Λευτέρης στην αρχή είχε πάθει σοκ... »

Για όλους και για όλα μίλησε η Βάσω Λασκαράκη στην συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό People, κάνοντας μια απίστευτη αποκάλυψη για τον Λευτέρη Σουλτάτο.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην σχέση της με τον Λευτέρη Σουλτάτο, καθώς και στην έκταση που πήρε στα media όταν μαθεύτηκε η είδηση!

Ποιο είναι το χαρακτηριστικό του Λευτέρη που τον κάνει τόσο ξεχωριστό;

«Η αφοπλιστική του ειλικρίνεια»

Ο Λευτέρης δεν ανήκει στον χώρο της σόουμπιζ. Πώς διαχειρίστηκε τη δημοσιότητα και την έκταση που πήρε η σχέση σας στα media;

«Στην αρχή έπαθε μεγάλο σοκ με τη δημοσιότητα. Πλέον, όμως, το έχει αποδεχτεί»

«Αποφασίσαμε να προχωρήσουμε»… Άρα, το μονόπετρο είναι αυτό που νομίζουμε;

«Τι θα μπορούσε να σημαίνει ένα μονόπετρο; Αν η απορία σου είναι αν έχουμε αρραβωνιαστεί, θα σου πω ότι, με την παραδοσιακή έννοια, αρραβώνας δεν υπάρχει.

Το μονόπετρο είναι ένα δαχτυλίδι και ο συμβολισμός του είναι ξεχωριστός για τον καθένα. Το πώς το βλέπει ο Λευτέρης μπορεί να σου το απαντήσει ο ίδιος. Το πώς το βλέπω εγώ αφορά στο συναίσθημά μου, που δεν μπορώ να το περιγράψω με λέξεις. Πάντως, με μονόπετρο ή χωρίς, με γάμο ή χωρίς, εγώ νιώθω τη ζωή μου δεμένη με αυτόν τον άνθρωπο για το τώρα και επιθυμώ και για το αύριο, και όπου μας βγάλει»

Βάσω Λασκαράκη

Ο γάμος είναι στα επόμενα σχέδιά σας;
«Δεν κάνουμε σχέδια. Ζωή είναι αυτό που συμβαίνει όταν κάνουμε άλλα σχέδια. Συνεπώς όλα είναι πιθανά»

Η συγκατοίκηση;
«Μένω με τον Λευτέρη εδώ και λίγους μήνες. Αποφασίσαμε να κάνουμε αυτό το βήμα με την ομορφιά ενός νέου έρωτα και την αγωνία όλων όσων μας ακολουθούν»

Ο φόβος της αποτυχίας έπειτα από ένα διαζύγιο υπάρχει ή ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που μηδενίζουν και ξεκινούν από την αρχή;
«Πιστεύω πως πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Φυσικά και υπάρχει η σκέψη του να μην τα καταφέρεις. Δεν ξεκινάς μια σχέση, όμως, με αυτή τη σκέψη. Αισιοδοξώ. Μηδενίζω τόσο ώστε να μη με βασανίζει η σκέψη της αποτυχίας και να μη μου φέρνει εμπόδια»

Δεύτερο παιδί θέλεις να κάνεις;
«Ιδανικά, θέλω να κάνω ακόμα ένα παιδί. Δεν ζω με αυτή τη σκέψη, αλλά θα ήθελα να μεγαλώσει η οικογένειά μας»

Η Εύα θέλει αδελφάκι;
«Νομίζω πως ναι»

Το ζευγάρι αναμφισβήτητα περνά την πιο όμορφη φάση της ζωής του και δεν χάνει ευκαιρία να κάνει ρομαντικές αποδράσεις και να περνούν χρόνο μαζί!

Πηγή: youweekly.gr

Για περισσότερα gossip θέματα του AthensMagazine.gr δείτε εδώ!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share