Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Παόλα: Τα γενέθλια της κόρης Παολίνα! Δείτε πόσο χρονών έγινε!

Τι έκληξη της έκανε;

3 Απριλίου 2019 15:59
Παόλα: Τα γενέθλια της κόρης Παολίνα!  Δείτε πόσο χρονών έγινε!

Όμορφες στιγμές με την κόρη της περνάει σήμερα η Πάολα.

Η Παολίνα, έχει τα γενέθλια της και η τραγουδίστρια δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένη.

Πάολα: Αυτά τα χρήματα έδωσε στο προσωπικό μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις της χορεύτριας!
Η Πάολα, έχει μεγάλη αδυναμία στην κόρη της και το έχει αποδείξει πολλές φορές!

Η Παολίνα σήμερα έχει τα γενέθλια της και γίνεται 16 χρονών. Την είδηση έκανε γνωστή ο πατέρας της, Φώτης Ζογλοπίτης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκινεί η Πάολα! Το μεγάλο μυστικό που ραγίζει καρδιές!

Δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία τους και έγραψε στην λεζάντα τους: «Ποσό χρ έγινες???? -16... -Τι λες ρε Παολίνα???? Δλδ εγώ ποσό έφτασα..???? - ..... (κάτι ακαταλαβίστικα). Θεέ μου πως περνάει ο χρόνος..?? Σαν χθες ήταν που άκουσα το πρώτο σου κλάμα , μπήκα στο δωμάτιο κ είδα την πιο ωραία εικόνα της ζωής μου...εσένα να είσαι αγκαλιά πάνω στην πιο όμορφη κ ευτυχισμένη γυναίκα του κόσμου...!! Από τότε...χιλιάδες μοναδικές στιγμές...μία μαγική σχέση μέσω της οποίας εσύ μας έμαθες πιο πολλά από ότι σου μάθαμε εμείς..! Σήμερα..16 χρ μετά η μαμά σου κ εγώ είμαστε συγκινημένοι κ περήφανοι για το χαρακτήρα κ την προσωπικότητα σου...!!! Συνέχισε έτσι το μαγικό ταξίδι της ζωής σου απολαμβάνοντας όσο πιο έντονα μπορείς κάθε της λεπτομέρεια κ κάθε της συναίσθημα...!!! Σ αγαπάμε ως τον ουρανό κ πιο ψηλά..».

Πάολα: To ταξίδι στο Λονδίνο με φίλους και το ποσό που ξόδεψε!

Η Πάολα ταξίδεψε στο Λονδίνο και βρέθηκε στο Μπάκιγχαμ, περνώντας υπέροχες στιγμές με τα αγαπημένα της πρόσωπα! Αφήνωντας πίσω την άσχημη συνεργασία που είχε με τον Νότη Σφακιανάκη!

Αποκαλυπτικές οι φωτογραφίες στο παλάτι.
Η Πάολα αποφάσισε να ταξίδεψε τις προηγούμενες ημέρες στο Λονδίνο μαζί με αγαπημένα της πρόσωπα, ξεφεύγοντας λίγο από την καθημερινότητα και τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις!

Μάλιστα η τραγουδίστρια δεν έχασε την ευκαιρία να βρεθεί και στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, όπου τράβηξε πολλές φωτογραφίες.

Η Πάολα με την παρέα της έμειναν στο Hilton Park Lane σε ένα απλό δωμάτιο, καθώς και η ίδια δεν θέλει τις πολυτέλειες και το συνολικό κόστος για τη διαμονή έφτασε περίπου στις 2.000 ευρώ.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Πηγή:youweekly.gr

TAGS
 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share