Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Καλομοίρα: Γιατί δήλωσε ότι δεν θέλει να κάνει άλλα παιδιά!

«Θα έκλαιγα...Μου έσκισαν την καρδιά»!

3 Απριλίου 2019 15:47
Καλομοίρα: Γιατί δήλωσε ότι δεν θέλει να κάνει άλλα παιδιά!

Μια συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε η Καλομοίρα, αποκαλύπτοντας τον λόγο που δεν θέλει να κάνει άλλα παιδιά. Καλομοίρα: Δείτε πόσο πολύ μεγάλωσαν οι γιοι της και η κόρη της!

Η τραγουδίστρια, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» στο Open και τα λόγια της συγκινούν.
«Άλλο παιδί με τίποτα. Αγαπώ τα παιδιά, αλλά όχι. Δεν μπορώ, δεν αντέχω, δεν χρειάζεται. Αν μάθαινα κάτι τέτοιο θα έκλαιγα, επειδή είχα πολύ δύσκολες εγκυμοσύνες. Και να χάσεις τα κιλά μετά… Δεν είναι μόνο τα κιλά. Δεν το κάνω. Τα προβλήματα υγείας των παιδιών μου, μου έσκισαν την καρδιά. Τρελάθηκα», εξομολογήθηκε.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Η έξοδος της Καλομοίρας με τον συζυγό της σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί και η απρόβλεπτη συνάντηση!

Την τσάκωσε, την Καλομοίρα, ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr, με τον σύζυγό της σε νυχτερινό κέντρο σε πολύ τρυφερά τετ-α-τετ!

Η Αμερική και συγκεκριμένα η Ουάσιγκτον, όπου είναι το σπίτι της και η οικογένειά της, είναι η βάση της, αλλά στην Ελλάδα βρίσκεται −όπως πάντα− η καρδιά της. Η Καλομοίρα μαζί με τον σύζυγό της Γιώργο Μπουσάλη ήρθε για λίγες ημέρες στην Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους και, όπως κάθε φορά, είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα από την εποχή που ως παίκτρια στο «Fame Story 2» γινόταν το αγαπημένο μας κορίτσι. Με τον ίδιο αυθορμητισμό που είχε εκείνη την εποχή, έτσι και τώρα εξήγησε ναζιάρικα και χαμογελώντας στους δημοσιογράφους την απουσία των τριών παιδιών της από αυτό το ταξίδι. Καλομοίρα: Η κόρη της μεγάλωσε και μοιάζει στον... μπαμπά της!
«Όποιος είναι συγγενής μου είναι αυτή τη στιγμή στο σπίτι μου στην Αμερική για να κρατήσει τα παιδιά!», είπε. Οι δίδυμοι Νίκος και Δημήτρης αλλά και η κόρη της οικογένειας Αναστασία ήταν υπό την επίβλεψη των γονιών της Καλομοίρας αλλά και της πεθεράς της. Έτσι, μαζί με τον σύζυγό της, με τον οποίο έκλεισαν φέτος 9 χρόνια γάμου, βρήκαν λίγο ελεύθερο και διασκεδαστικό χρόνο για τους δυο τους. Αφού συναντήθηκαν με τον φίλο τους, make up artist Δημήτρη Γιαννέτο που κι εκείνος βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Ελλάδα, αποφάσισαν να επισκεφτούν στο Estate τον Σάκη Ρουβά και τον Στέλιο Ρόκκο, όπου και διασκέδασαν μέχρι το πρωί.

Και, φυσικά, η Καλομοίρα θυμήθηκε τον παλιό καλό καιρό που ήταν μια... ρουβίτσα και άρχισε να χορεύει και να τραγουδά, με τον Σάκη να της ανταποδίδει την αγάπη της. Εμείς από τη μεριά μας αναρωτηθήκαμε αν η Καλομοίρα θέλει κάποια στιγμή να επιστρέψει στην Ελλάδα ή να συνεχίσει την καριέρα της, αλλά η ίδια το απέκλεισε για λόγους οικογενειακούς, λέγοντας: «Η οικογένειά μου είναι στην Αμερική. Δεν θέλω να γυρίσω για να χάσουν τα παιδιά μου τους γονείς τους, επειδή θέλω να κάνω καριέρα. Μου λείπει όμως πάρα πολύ η Ελλάδα, όπως και η δουλειά μου».

Η ίδια, πάντως, υποσχέθηκε πως το καλοκαίρι μαζί και με τα τρία της παιδιά και τον άντρα της θα έρθουν για πολυήμερες διακοπές.

Αναπάντεχη συνάντηση!

Στο διπλανό τραπέζι υπήρχε μια ευχάριστη έκπληξη για την Καλομοίρα, καθώς μετά από χρόνια συνάντησε τον παλιό συμπαίκτη της στο «Fame Story 2», Γιώργο Χρήστου. Μάλιστα, οι δυο τους μαζί με τον Θάνο Πετρέλη μετά το τέλος του ριάλιτι βρέθηκαν στην ίδια σκηνή στο REX στο πλευρό της Δέσποινας Βανδή και ήταν η πρώτη επαγγελματική εμφάνιση και για τους τρεις νέους καλλιτέχνες.

Madwalk 2019: Δείτε πρώτοι τις εντυπωσιακές παρουσίες της βραδιάς!

Τα φετινά Madwalk είναι γεγονός! Στο τιμόνι της παρουσίασες βρίσκεται η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και θα δούμε πολλές εκπλήξεις! Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Μας κόλασε με τον σέξι χορό της!

Λαμπεροί καλεσμένοι περπάτησαν στο κόκκινο χαλί και οι εμφανίσεις τους εντυπωσίασαν
Δυο όμως εμφανίσεις ξεχώρισαν περισσότερο από τις υπόλοιπες! Αυτή της Κατερίνας Γερονικολού και της Ηλιάνας Παπαγεωργίου!

Η ηθοποιός επέλεξε μια maxi τουαλέτα με ένα αποκαλυπτικό ντεκολτέ. Τα μαλλιά της τα είχε πιάσει έναν χαμηλό κότσι, ενώ επέλεξε χρυσά αξεσουάρ.

Ευαγγελία Αραβανή: Η εμφάνιση - έκπληξη στην φετινή σκηνή των Madwalk!

Μεταξύ πολλών άλλων διάσημων προσώπων, στην σκηνή των φετινών Madwalk θα δούμε και τηνΕυαγγελία Αραβανή με μια εμφάνιση - έκπληξη.

Η παρουσιάστρια, μίλησε για την συμμετοχή της στο show μόδας στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα».

«Θα ερμηνεύσω το "Καταπληκτικά" του Νίνο και θα περάσουμε καταπληκτικά. Γι΄αυτό το διαλέξαμε για να περάσουμε ωραία. Θα κάνω κάτι που δεν έχω ξανακάνει, αλλά χαίρομαι πολύ. Άλλωστε είμαι κι εγώ μέσα στο χώρο αυτό της μόδας, πάρα πολλά χρόνια, οπότε τώρα είπα να το συνδυάσω με έναν διαφορετικό τρόπο (…) Δεν ήρθα εδώ για να δείξω τις φωνητικές μου ικανότητες, ούτε είμαι τραγουδίστρια», αποκάλυψε η Ευαγγελία Αραβανή

«Από τα αγαπημένα μου πρόσωπα θα έρθει να με δει μόνο η αδελφή μου γιατί οι θέσεις είναι περιορισμένες. Θα έχει πολύ κόσμο», απάντησε στην ερώτηση για το οι δικοί της άνθρωποι, ανάμεσά τους φυσικά και ο Νίκος Οικονομόπουλος την απολαύσουν από κοντά.

Πηγή: youweekly.gr

Διαβάστε περισσότερα gossip θέματα στο Athensmagazine.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share