Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Αν ήμουν ο Αργυρός, θα είχα θυμώσει»! Οι σπόντες της Κατερίνας Καινούργιου για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου!

Έγινε έξαλλη!

2 Απριλίου 2019 13:46
«Αν ήμουν ο Αργυρός, θα είχα θυμώσει»! Οι σπόντες της Κατερίνας Καινούργιου για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου!

Ένα απίστευτο ξέσπασμα έκανε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της στο Open κατά της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Δεν είναι μόνο η Κατερίνα Καινούργιου που πέταξε τα βέλη της, αλλά και η Μαίρη Συντατσάκη έριξε τα καρφιά της για την παρουσίαση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στα Madwalk!

Αφορμή του ξεσπάσματος ήταν οι δηλώσεις της παρουσιάστριας των Madwalk για την προσωπική ρης ζωή
Η Κατερίνα, μετά τις δηλώσεις που πρόβαλαν στην εκπομπή, θέλησε να τις σχολιάσει και την άδειασε κανονικά!

Θα πω κάτι για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, τώρα είναι λίγο βαρύ αυτό που θα πω… Εγώ αν ήμουν Κωνσταντίνος Αργυρός, θα είχα θυμώσει μαζί της. Όλο αυτό που βλέπω, τόσα δημοσιεύματα… διάβαζα την Κυριακή εφημερίδες και είναι παντού Ηλιάνα-Αργυρός, κάπως το χει πυροδοτήσει. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, είναι ένας άνθρωπος που δεν μιλάει ποτέ για την ζωή του, δεν κάνει δηλώσεις… όλο αυτό είναι too much. Δεν ξέρω αν κάποιος την συμβουλεύει να το κάνει αυτό αλλά αυτή την στιγμή ασχολούνται όλοι με την Ηλιάνακαι τον Αργυρό και ο Αργυρός ο καημένος δεν λέει τίποτα. Δεν ξέρω είναι μαζί δεν είναι, αλλά επειδή τον αγαπάω τον Κωνσταντίνο είναι φίλος μου, προστάτευσέ τον λίγο…» είπε χαρακτηριστικά.

Το συνέβη όμως ανάμεσα σε Παπαγεωργίου Αργυρό στα backstage των Madwalk;

Kατερίνα Καινούργιου: Τα αποκάλυψε όλα...ποιος ήταν ο λόγος που έφυγε η Άννα Μαρία Βέλλη από το «Όλα Λάθος»! (Video)

Άκρως αποκαλυπτική ήταν η Κατερίνα Καινούργιου για τον λόγο που έφυγε η Άννα Μαρία Βέλλη από το «Όλα Λάθος»!

Η Κατερίνα Καινούργιού έκανε στην εκπομπή της «Ευτυχείτε» στο OPEN την αποκάλυψη για τον πραγματικό λόγο που η Άννα Μαρία Βέλλη αποχώρησε από την εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου «Όλα Λάθος».

Να σας θυμίσουμε τι έγινε με τον Νίκο Μουτσινά: H απίστευτη φάρσα στην Κατερίνα Καινούργιου! - Γιατί αποχώρησε από την εκπομπή βρίζοντας; (Video)

Η αποχώρηση της Άννας Μαρίας Βέλλη από την εκπομπή «Όλα Λάθος» του Πέτρου Κωστόπουλου ήταν «βόμβα» και ακούστηκαν πολλά για τον λόγο.

Τη Δευτέρα η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της «Ευτυχείτε» αποκάλυψε τι ήταν αυτό που οδήγησε την Βέλλη στην αποχώρηση.

«Το βασικό θέμα της αποχώρησης της, που δεν έχει ακουστεί ποτέ, σύμφωνα με τις δικές μου πληροφορίες είναι πως η Άννα Μαρία είχε ένα πολύ συγκεκριμένο πρόγραμμα και δεν θα μπορούσε να είναι κάθε Σαββατοκύριακο στην εκπομπή. Θα ήταν ένα παρά ένα. Που αυτό δεν είναι και επαγγελματικό πάρα πολύ. Και σωστό. Εντάξει, κατανοητό. Τι να πω;», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε το βίντεο από το youweekly.gr:

Πηγή:youweekly.gr

Για περισσότερες τηλεοπτικές ειδήσεις του AthensMagazine.gr δείτε εδώ!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share