Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Δείτε πως είναι σήμερα ο Πασχάλης Τερζής μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας!

Ζει τη ήρεμη ζωή του στην Χαλκιδική!

2 Απριλίου 2019 09:09
Δείτε πως είναι σήμερα ο Πασχάλης Τερζής μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας!

Απλά Υπέροχος: Έτσι Είναι Σήμερα Ο Πασχάλης Τερζής Που Απολαμβάνει Την Ηρεμία Του Στην Χαλκιδική!

Ο τραγουδιστής τον τελευταίο καιρό απέχει από τα φώτα της δημοσιότητα και σπάνια μαθαίνουμε νέα του ή βλέπουμε κάποια καινούργια φωτογραφία. Δείτε πώς ήταν και ένα χρόνο πριν,μετά από το σοβαρό πρόβλημα υγείας!


Μπορεί ο ίδιος έτσι να βρίσκει την ηρεμία του, ωστόσο ο κόσμος που τον αγαπά διψάει για να μάθει νέα του.
Ο τραγουδιστής φανερά ξεκούραστος και χαλαρός ποζάρει στο φωτογραφικό φακό παρέα με θαυμαστές του. Ο ίδιος αυτή την περίοδο κάνει διακοπές μαζί με τη γυναίκα του στο Πευκοχώρι της Χαλκίδας και απολαμβάνει μια απλή καθημερινότητα.

Βασίλης Καρράς: Στα χέρια απαγωγέων ο δημοφιλής τραγουδιστής! Αποκάλυψη

Δύσκολες ώρες για τον Βασίλη Καρρά, ο οποίος όπως έγινε γνωστό έπεσε θύμα απαγωγής! Οι τραγικές ώρες για τον τραγουδιστή!

Η πληροφορία κυκλοφόρησε πριν από λίγο ώρες και εμείς δεν είχαμε παρά να την επιβεβαιώσουμε! Ο Βασίλης Καρράς έπεσε θύμα απαγωγής και μάλιστα όχι μια αλλά τρεις φορές!

Όσο για τις συνθήκες της απαγωγής; Τραγικές! Ο Βασίλης Καρράς περιγράφει τα όσα έζησε και πως κόντεψε να πάει στον άλλο κόσμο όταν απήχθη… από αγνώστους με σκοπό το κέρδος.

Τα λέει μόνος του σε συνέντευξη που δίνει στο Νίκο Κοκλώνη, ως καλεσμένος του αυτό το Σάββατο το βράδυ στο «Its show time» στο Open! Μάλιστα για το συγκεκριμένο συμβάν μιλάει και στο βιβλίο του που θα κυκλοφορήσει! Μια εκπομπή που δεν πρέπει να χάσετε!

Για περισσότερα gossip θέματα του AthensMagazine.gr δείτε εδώ!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share