Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Madwalk 2019: Δείτε πρώτοι τις εντυπωσιακές παρουσίες της βραδιάς!

Oι εμφανίσεις που θα συζητηθούν!

1 Απριλίου 2019 21:49
Madwalk 2019: Δείτε πρώτοι τις εντυπωσιακές παρουσίες της βραδιάς!

Τα φετινά Madwalk είναι γεγονός! Στο τιμόνι της παρουσίασες βρίσκεται η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και θα δούμε πολλές εκπλήξεις! Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Μας κόλασε με τον σέξι χορό της!

Λαμπεροί καλεσμένοι περπάτησαν στο κόκκινο χαλί και οι εμφανίσεις τους εντυπωσίασαν
Δυο όμως εμφανίσεις ξεχώρισαν περισσότερο από τις υπόλοιπες! Αυτή της Κατερίνας Γερονικολού και της Ηλιάνας Παπαγεωργίου!

Η ηθοποιός επέλεξε μια maxi τουαλέτα με ένα αποκαλυπτικό ντεκολτέ. Τα μαλλιά της τα είχε πιάσει έναν χαμηλό κότσι, ενώ επέλεξε χρυσά αξεσουάρ.

Ευαγγελία Αραβανή: Η εμφάνιση - έκπληξη στην φετινή σκηνή των Madwalk!

Μεταξύ πολλών άλλων διάσημων προσώπων, στην σκηνή των φετινών Madwalk θα δούμε και την Ευαγγελία Αραβανή με μια εμφάνιση - έκπληξη.

Η παρουσιάστρια, μίλησε για την συμμετοχή της στο show μόδας στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα». Διαβάστε παρακάτω...

«Θα ερμηνεύσω το "Καταπληκτικά" του Νίνο και θα περάσουμε καταπληκτικά. Γι΄αυτό το διαλέξαμε για να περάσουμε ωραία. Θα κάνω κάτι που δεν έχω ξανακάνει, αλλά χαίρομαι πολύ. Άλλωστε είμαι κι εγώ μέσα στο χώρο αυτό της μόδας, πάρα πολλά χρόνια, οπότε τώρα είπα να το συνδυάσω με έναν διαφορετικό τρόπο (…) Δεν ήρθα εδώ για να δείξω τις φωνητικές μου ικανότητες, ούτε είμαι τραγουδίστρια», αποκάλυψε η Ευαγγελία Αραβανή

«Από τα αγαπημένα μου πρόσωπα θα έρθει να με δει μόνο η αδελφή μου γιατί οι θέσεις είναι περιορισμένες. Θα έχει πολύ κόσμο», απάντησε στην ερώτηση για το οι δικοί της άνθρωποι, ανάμεσά τους φυσικά και ο Νίκος Οικονομόπουλος την απολαύσουν από κοντά.

Πηγή: youweekly.gr

Διαβάστε περισσότερα gossip θέματα στο Athensmagazine.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share