Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Η Ένωση Κεντρώων διέψευσε ότι ο Φουρθιώτης θα βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο του κόμματος!

Στέλεχος της Ενωσης Κεντρώων δήλωσε πλήρη άγνοια για το θέμα!

1 Απριλίου 2019 13:18
Η Ένωση Κεντρώων διέψευσε ότι ο Φουρθιώτης  θα βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο του κόμματος!

Το κόμμα του Βασίλη λεβέντη διαψεύσε τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν πως ο παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης θα βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο του κόμματος!

Να σας θυμήσουμε την Νέα τραγωδία για τον παρουσιαστή Μένιο Φουρθιώτη!

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της Ενωσης Κεντρώων δεν τέθηκε ποτέ τέτοιο ζήτημα να είναι ο Μένιος Φουρθιώτης υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα και χαρακτήρισαν την είδηση που κυκλοφόρησε ως πρόωρο πρωταπριλιάτικο αστείο.

«Βόμβα» απο τον Μένιο Φουρθιώτη: «Κατεβαίνω υποψήφιος στις επόμενες εκλογές!»

Μια «βόμβα» πέταξε ο Μένιος Φουρθιώτης στα Αποκαλυπτικά της Κυριακής. Μάλιστα, ο παρουσιαστήςαιφνιδίασε ακόμα και τους συνεργάτες του με όσα είπε δηλώνοντας ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές θα είναι υποψήφιος στον μεγαλύτερο δήμο της χώρας.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής ανέφερε τα εξής: «Θέλω να σας πω και κάτι για να ξέρετε, θα κατέβω υποψήφιος στις επόμενες δημοτικές εκλογές στον μεγαλύτερο δήμο της χώρας. Θα πούμε τα υπόλοιπα μέχρι τέλος Ιουλίου, οπότε θα ανακοινωθεί και επίσημα. Ούτε με πολιτικά χρώματα, ούτε με τίποτα… Έχω ζητήσει να αναλάβω το εμπορικό κομμάτι του συγκεκριμένου δήμου. Από τις πολύ μεγάλες εταιρείες της χώρας θα ζητήσω -επειδή αυτό το κανάλι χτίστηκε από το μηδέν στα οικονομικά και πουλήθηκε κερδοφόρο- να κάνουμε το ίδιο.

Να σας θυμήσουμε οτι και ο Σάκης Ρουβας: Βουλή η Ευρωβουλή; Όλη η αλήθεια για την υποψηφιότητα του τραγουδιστή με την ΝΔ! (Αποκλειστικό)

Θα ζητήσω να βοηθήσουν τους δημότες, τους ανθρώπους που δεν μπορούν να πάρουν φάρμακα, τους ανθρώπους που έχουν παιδιά και δεν μπορούν να βρουν θέσεις εργασίας και να έχουν ένα μηνιαίο ποσό σαν εισόδημα. Ετοιμαστείτε, γιατί το 2018 – 2019 θα είναι πολύ καυτή χρονιά, σας το υπόσχομαι. Και θα είναι ακόμα πιο αποκαλυπτική»!

Διαβάστε περισσότερα lifestyle θέματα από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share