Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Τρισευτυχισμένος: Το νέο μέλος στην οικογένεια του Νίκου Χατζηνικολάου!

Τους έχει πάρει το μυαλό!

1 Απριλίου 2019 11:32
Τρισευτυχισμένος: Το νέο μέλος στην οικογένεια του Νίκου Χατζηνικολάου!

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Ant1, Νίκος Χατζηνικολάου, μπορεί να έχει ένα δύσκολο και απαιτητικό πρόγραμμα καθημερινά, ωστόσο ο ίδιος φροντίζει πάντα να βρίσκει χρόνο για να περνάει με τα παιδιά του και τη γυναίκα του, Κρίστη Τσολακάκη. Δείτε επίσης την αμαξάρα που οδηγεί ο Νίκος Χατζηνικολάου! Θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό (Photos)

Ο Νίκος Χατζηνικολάου προσπαθεί να κρατά μια ισορροπία στη προσωπική και επαγγελματική του ζωή, δίνοντας τον απαραίτητο χρόνο στην οικογένειά του.

Ο δημοσιογράφος, χρησιμοποιεί αρκετές φορές τα social media, ανεβάζοντας φωτογραφίες από την καθημερινότητά του. Έτσι, παρακάτω θα δείτε και το σκυλάκι της οικογένειας, που παίζει στο χιόνι!

"Ποια Ελλάδα; Δεν υπάρχουν Έλληνες. Όλοι είναι Αλβανοί": Χαμός με τον Νίκο Χατζηνικολάου!

Η ανθελληνική προπαγάνδα στην Αλβανία καλά κρατεί και όχι μόνο στα βιβλία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Σάλος προκλήθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή με υψηλή τηλεθέαση όταν ιστορικός προσπάθησε να αποδείξει ότι ακόμη και ο Έλληνας Πρωθυπουργός είναι Αλβανός.

«Ποια Ελλάδα; Δεν υπάρχουν Έλληνες. Όλοι είναι Αλβανοί που ντρέπονται να το πουν. Αλβανοί όπως ο μοντέρνος Έλληνας Πρωθυπουργός που έχει παγιδευτεί, όμως, στην παλαιοπολιτική», είπε ιστορικός που εξιστορούσε τα… ανιστόρητα.

Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου

Διαβάστε περισσότερα θέματα gossip στο Athensmagazine.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share