Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ευθύμης Ζησάκης: Τι αποκάλυψε για την συνεργασία του με την Σπυροπούλου;

Άφωνη η Γερμανού!

31 Μαρτίου 2019 17:10
Ευθύμης Ζησάκης: Τι αποκάλυψε για την συνεργασία του με την Σπυροπούλου;

Ο ηθοποιός Ευθύμης Ζησάκης έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη για την συνεργασία του με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» ο Ευθύμης Ζησάκης, μίλησε για την συνεργασία του με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Ο ηθοποιός, αναφέρθηκε στην εποχή που βρισκόταν στο πάνελ του Alpha.

"Είναι γαϊδούρι!" - Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός κατακεραυνώνει τον Ευθύμη Ζησάκη!

Ο Ευθύμης Ζησάκης, μίλησε για την εμπειρία στο Your Face Sounds Familiar, ενώ ρωτήθηκε και για την εποχή της συνεργασίας του με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

“Δεν έκανα παρουσίαση τότε με την Κωνσταντίνα. Πάντα προσπαθούσα με τον αρχισυντάκτη να κάνω, είτε παιχνίδι, είτε κάτι το οποίο έχει να κάνει με τη δουλειά μου και το θέατρο. Σχολίαζα τότε τα θέματα της εκπομπής, αλλά με πολύ κακό τρόπο. Ήμουν πάρα πολύ κακός. Θα ήθελα όμως να παρουσιάσω ένα τηλεπαιχνίδι” ανέφερε ο Ευθύμης Ζησάκης.

Ευθύμης Ζησάκης: «Δεν φοβάμαι τα σκληρά λόγια που ακούστηκαν... Ξέρω την πραγματικότητα!»

Πηγή: youweekly.gr

Ο Δημήτρης Σταρόβας κατακεραυνώνει (ξανά) τον Ζησάκη! «Πότε τελειώνει αυτό με τους δαίμονες;»

Καλεσμένος στο The 2Night Show βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο Δημήτρης Σταρόβας, ο οποίος μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο Δημήτρης Σταρόβας αποκάλυψε τι ήταν αυτό που τον ενόχλησε και εξέφρασε τη δική του άποψη!

Ο ίδιος αναφέρθηκε στον Ευθύμη Ζησάκη και στα όσα είπε μετά την απομάκρυνση του από τη θεατρική παράσταση “Toc Toc”.

“Η μόνη μου η διαφωνία ήταν ότι πήγε να βγει ότι τον “έριξε” ο Σπυρόπουλος, δηλαδή τον “πούλησε”, κάτι τέτοια δήλωσε. Δεν ήταν ακριβές αυτό. Δικαιολογώ κάποιον που έχει “δαίμονες”, ξέρεις ότι δεν είμαι κανένα καθίκι να πω με το παραμικρό “φεύγεις”. Και ο Κώστας το ίδιο… Πότε, όμως, τελειώνει αυτό με τους δαίμονες; Όταν κινδυνεύει μια δουλειά να τιναχτεί στον αέρα δέκα μέρες πριν την πρεμιέρα κι έχεις κάνει το ένα τρίτο της δουλειάς που θα έπρεπε, ενώ πρέπει να κάνουμε επαναλήψεις και γενικές.

Ο Σπυρόπουλος του έδωσε πολλές ευκαιρίες. Εγώ θα μπορούσα να γίνω θυσία για κάποιον που του έτυχε κάτι αναπάντεχο και βρέθηκε σε μια δύσκολη θέση από αδυναμία του και όχι από επιλογή του. Όταν όμως είναι από δική σου επιλογή, όταν υπάρχουν άλλοι ηθοποιοί που φυτοζωούν, που θα παρακαλούσαν να έχουν το ένα εκατοστό από αυτά που έχει δώσει ο θεός και η ζωή στον Ζησάκη, και αυτός τα ρίχνει έτσι για δικούς του λόγους” είπε ο ίδιος.

πηγή: youweekly.gr

Διαβάστε περισσότερα θέματα gossip στο Athensmagazine.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share