Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Φαίη Σκορδά: Μας έδειξε πόσο μεγάλωσε ο γιος της Δημήτρης μέσα από μια τρυφερή φωτογραφία!

Δείτε εδώ!

31 Μαρτίου 2019 16:32
Φαίη Σκορδά: Μας έδειξε πόσο μεγάλωσε ο γιος της Δημήτρης μέσα από μια τρυφερή φωτογραφία!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια του ANT1 Φαίη Σκορδά μας έδειξε με μια τρυφερή φωτογραφία της πόσο μεγάλωσε ο γιος της Δημήτρης!

Ο μικρός γιος της Φαίης Σκορδά, Δημήτρης έχει μεγαλώσει πολύ και αυτό φαίνεται από τις φωτογραφίες που μοιράζεται η ίδια.

Η παρουσιάστρια, εκτός από επαγγελματίας στο χώρο, είναι και μια αφοσιωμένη μανούλα.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Φαίη Σκορδά, δημοσίευσε μια φωτογραφία του Δημητράκη, την ώρα που τον πήγαινε να πάρει το σχολικό, για να πάει στο σχολείο.

Η παρουσιάστρια, όποτε βρίσκει χρόνο από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, λατρεύει να περνάει στιγμές με τους δυο της γιους, Δημήτρη και Γιάννη.

Νέα κόντρα στη Showbiz για την Κατερίνα Καραβάτου και την Φαίη Σκορδά!

Τραγικά τα νέα για την Φαίη Σκορδά: Αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Πηγή: youweekly.gr

Φαίη Σκορδά: Ποια ατάκα κατάφερε να την εξοργίσει την ώρα της εκπομπής της; (Video)

Έξαλλη έγινε η Φαίη Σκορδά η αγαπημένη παρουσιάστρια του ANT1! Ποιος ήταν εκείνος από το πάνελ της που την έφερε εκτός εαυτού;

Η Φαίη Σκορδά έγινε έξαλλη με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, μετά την εξοργιστική ατάκα του παρουσιαστή στον αέρα του «Πρωινού» στον ΑΝΤ1.

Τι ήταν αυτό που είπε ο Ουγγαρέζος;

Όλη η αλήθεια για την πόρτα που «έφαγε» από το μαγαζί του Λεωνίδα Κουτσόπουλου η διάσημη παρουσιάστρια!

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, σχολίασε πως η Αγγελική Ηλιάδη μοιάζει αρκετά με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, λέγοντας: «Από τη μια μπράβο στην Αγγελική Ηλιάδη από την άλλη όχι τόσο καλά νέα για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Διαφορά ηλικίας. Καλό είναι που φαίνεται πολύ πιο νέα η Αγγελική. Έχει παιδί, είναι μια γυναίκα. Το να φαίνεται μια γυναίκα όσο ένα κορίτσι είναι τιμητικό, το κορίτσι που μοιάζει με γυναίκα δεν είναι τόσο καλό».

Το νέο βήμα στην προσωπική της ζωή και ο μεγάλος έρωτας της Φαίης Σκορδά!

Από την πλευρά της η Φαίη Σκορδα έγινε έξαλλη : «Δηλαδή συγγνώμη, επειδή μια γυναίκα έχει δυο παιδιά σημαίνει ότι είναι και πολύ μεγάλη; Εγω μπορεί να είμαι τρία χρόνια μεγαλύτερη ηλικιακά και να έχω δυο παιδιά. Τι σημαίνει ότι η άλλη είναι κορίτσι και εγώ μαμά και ανήκω σε άλλη κατηγορία;»

Στη συνέχεια ο Ουγγαρέζος είπε: «Θέλετε να αναλύσουμε αν υπάρχει διαφορά ηλικίας ανάμεσα στην Αγγελική Ηλιάδη και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; Αυτό που λέω είναι ότι μια κοπέλα που είναι μικρή και δεν έχει παιδιά είναι πιο ανέμελη από κάποια που έχει παιδιά».

Αυτή η ατάκα βέβαια εξόργισε περισσότερο την Φαίη: «Και τι σημαίνει αυτό, ότι φαίνεται και στο πρόσωπό της; Άρα τι; Επειδή έχεις παιδιά είσαι καλή».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα θέματα gossip στο Athensmagazine.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share