Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Βaby boom στην showbiz: Πασίγνωστο μοντέλο και πάλι έγκυος!

Ανακοίνωσε το χαρμόσυνο γεγονός μέσα από το Instagram!

31 Μαρτίου 2019 13:40
Βaby boom στην showbiz: Πασίγνωστο μοντέλο και πάλι έγκυος!

Την απόλυτη ευτυχία βιώνει το μοντέλο Μιράντα Κερ αφού είναι έγκυος το τρίτο της παιδάκι!

Ανέβασε μια φωτογραφία όπου ποζάρει στο φακό και κρατάει τρυφερά την κοιλιά της.

Να σας θυμήσουμε άλλο ένα Baby boom στη showbiz! - Γνωστή τραγουδίστρια θα γίνει ξανά μανούλα!

Το πρώην μοντέλο της Victoria's Secret έχει αποκτήσει το πρώτο της παιδί το 2011 με τον Orlando Bloom ενώ το 2014 άρχισε να βγαίνει με τον συνιδρυτή του Snapchat Evan Spiegel.

Με τον σύζυγό της απέκτησαν το πρώτο τους παιδί το 2018 και τώρα, 10 μήνες μετά τη γέννηση του μωρού της περιμένει το δεύτερο παιδί τους.

"Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έμεινε έγκυος από..."

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη το 1968 είχε ξεκινήσει γυρίσματα για την ταινία «Η δασκάλα με τα ξανθά μαλλιά» και είχε ένα λιποθυμικό επεισόδιο στα γυρίσματα. Mετά από τις ιατρικές εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι είναι έγκυος.

Ο γιατρός Νίκος Παπανικολάου προέβη σε αποκαλύψεις σχετικά με τη εγκυμοσύνη της μεγάλης σταρ στην εφημερίδα Espresso. Να σας θυμίσουμε επίσης την παράνομη σχέση της Αλίκης Βουγιουκλάκη: Με ποιον σύζυγο φίλης της τα είχε στα κρυφά;

Συγκεκριμένα, είπε: «Αν δεν ήμουν εγώ, η Αλίκη δεν θα μπορούσε να μείνει έγκυος. Ήρθε και μου είπε με βουρκωμένα μάτια: Γιατρέ, είσαι η μόνη μου ελπίδα για να μείνω έγκυος. Δεν αντέχω άλλο. Έχω γίνει ρεζίλι, γιατί οι εφημερίδες γράφουν ότι είμαι στείρα. Της έκανα λοιπόν μια μικρή επέμβαση και η Αλίκη έμεινε έγκυος. Τότε έγινε χαλασμός Κυρίου σε όλα τα ΜΜΕ της εποχής».

Διαβάστε περισσότερα gossip θέματα στο Athensmagazine.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share