Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Ειρήνη Καζαριάν: Ποια αποκάλεσε μάγισσα; - Συνεχίζεται η κόντρα!

Ποια τρολάρει δημόσια;

29 Μαρτίου 2019 08:38
Ειρήνη Καζαριάν: Ποια αποκάλεσε μάγισσα; - Συνεχίζεται η κόντρα!

συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ των δύο κοριτσιών; Η Μέγκι Ντρίο προκαλεί πάντως μόνο και με την εμφάνισή της!

Η αλήθεια είναι ότι το «GNTM» μας χάρισε αξέχαστες στιγμές γέλιου με τις μοναδικές κόντρες των κοριτσιών. Μεταξύ των κοριτσιών που δεν τα πήγαιναν καλά ήταν και η Ειρήνη Καζαριάν με την Μέγκι Ντρίο, σύμφωνα με το tlife. Τα δύο μοντέλα είχαν από την εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις για διάφορα ζητήματα γύρω από το modeling με την Ειρήνη όμως να στέφεται νικήτρια του reality μόδας.

Ωστόσο, η κόντρα τους συνεχίζεται! Η Μέγκι έδωσε συνέντευξη σε γνωστό εβδομαδιαίο περιοδικό και μεταξύ άλλων είπε: «Η Ειρήνη Καζαριάν στο «GNTM» έβλεπε πνεύματα στον ύπνο της και με έλεγε μάγισσα». Όπως ήταν λογικό, η συγκεκριμένη φράση δεν θα γινόταν να περάσει απαρατήρητη από την νικήτρια του show, η οποία ανέβασε μια φωτογραφία που ποζάρει με σταυρωμένα δάχτυλα γράφοντας: «Και συνεχίζω να το πιστεύω».

Που πόζαρε η Ειρήνη Καζαριάν μόνο με το σουτιέν της και μας άφησε άφωνους;

Δες τις φωτογραφίες:

Ειρήνη Καζαριάν: Δεν φαντάζεστε τι δουλειά έκανε πριν μπει στο ριάλιτι!

Η κόντρα της Ευαγγελίας Αραβανή με την Ειρήνη Καζαριάν!

Η Ευαγγελία Αραβανή και η Ειρήνη Καζαριάν, η νικήτρια του GNTM, ανέβασαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, από μία φωτογραφία τους, όπου τις βλέπουμε να ποζάρουν με το ίδιο look!

Επίσης η φωτογράφιση της Ειρήνη Καζαριάν.
Αμέσως, ξεσηκώθηκε θύελλα αντιδράσεων, με τους followers να μάχονται για το ποια το φόρεσε καλύτερα!
Και οι δύο λατρεύουν τη μόδα, μιας και είναι η φύση του επαγγέλματός τους, αλλά για εμάς τουλάχιστον η Ευαγγελία κέρδισε στα σημεία την Ειρήνη! Τα ξανθά της μαλλιά κάνουν έντονη αντίθεση με τα χρώματα του outfit και είναι και ο λόγος που έκοψε το νήμα για εμάς! Δείτε τις φωτογραφίες και πείτε μας... εσείς ποια προτιμάτε;

Διαβάστε περισσότερα θέματα gossip στο Athensmagazine.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share