Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Μεγάλωσε: Δείτε τον κούκλο γιο της Αννίτας Πάνια και του Νίκου Καρβέλα!

Σε ποιον μοιάζει;

28 Μαρτίου 2019 16:51
Μεγάλωσε: Δείτε τον κούκλο γιο της Αννίτας Πάνια και του Νίκου Καρβέλα!

Μπορεί οι φήμες για τον χωρισμό του ζευγαριού Πάνια – Καρβέλας να οργιάζουν και να θέλουν το ζευγάρι να έχει τραβήξει διαφορετικούς δρόμους, πάντα όμως κάτι θα τους ενώνει… Ο γιος τους Αντρέας, ο οποίος είναι και η μεγάλη τους αδυναμία!

Μπορει η ίδια να μην αγαπούσε το σχολείο παρόλα αυτά ο μπαμπάς της επέμενε να μορφωθεί. Έτσι η Αννίτα Πάνια είναι ένα κορίτσι με Γαλλικά, Ιταλικά αλλά και πιάνο.

Ένα χαμογελαστό παιδί ο Ανδρέας Καρβέλας:

Ανεβαίνει πάνω στα ντραμς και παίζει σαν επαγγελματίας… Στην περίπτωση του μικρού Ανδρέα το DNA λειτούργησε από νωρίς και η Σοφία Καρβέλα ανεβάζει συχνά – πυκνά φωτογραφίες του αδερφού της στo Instagram.

Μπορεί να έχουν πολλά χρόνια διαφορά, έχουν, όμως, τρελή αδυναμία ο ένας στον άλλον… Η Σοφία δεν αποχωρίζεται τον Ανδρέα – όταν είναι στην Ελλάδα – από την αγκαλιά της!

Δείτε τις φωτογραφίες του Ανδρέα Καρβέλα:

Διάψευση: Δεν είχε ποτέ σχέση η Αννίτα Πάνια με τον...

Πολλά έχουν γραφτεί για την προσωπική ζωή της Αννίτας Πάνια! Η ίδια από την άλλη έχει σε άμεση προτεραιότητα τον γιο της Ανδρέα και δεν δίνει σημασία σε ότι γράφονται!

Προσπαθεί να κρατήσει μακριά από την επικαιρότητα την προσωπική της ζωή και η αλήθεια είναι πως τα καταφέρνει περίφημα!

Ωστόσο πληροφορίες από το φιλικό περιβάλλον της παρουσιάστρια αναφέρουν ότι ουδέποτε η Αννίτα Πάνια είχε σχέση με τον Βασίλη Νομικό, απλά είναι δύο πολύ καλοί φίλοι και συνεργάτες!

Η Αννίτα Πάνια φαίνεται να περνάει υπέροχα μόνη και να απολαμβάνει την ζωή της στο πλάι του άνδρα της ζωής της που δεν είναι άλλος από τον γιο της!

Διάβασε περισσότερες ειδήσεις Gossip στο Athensmagazine.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share