Σάββατο, 30 Μαΐου 2020

Πάολα: To ταξίδι στο Λονδίνο με φίλους και το ποσό που ξόδεψε!

Στιγμές χαλάρωσεις για τη τραγουδίστρια!

28 Μαρτίου 2019 15:57
Πάολα: To ταξίδι στο Λονδίνο με φίλους και το ποσό που ξόδεψε!

Η Πάολα ταξίδεψε στο Λονδίνο και βρέθηκε στο Μπάκιγχαμ, περνώντας υπέροχες στιγμές με τα αγαπημένα της πρόσωπα! Αφήνωντας πίσω την άσχημη συνεργασία που είχε με τον Νότη Σφακιανάκη!

Αποκαλυπτικές οι φωτογραφίες στο παλάτι.
Η Πάολα αποφάσισε να ταξίδεψε τις προηγούμενες ημέρες στο Λονδίνο μαζί με αγαπημένα της πρόσωπα, ξεφεύγοντας λίγο από την καθημερινότητα και τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις!

Μάλιστα η τραγουδίστρια δεν έχασε την ευκαιρία να βρεθεί και στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, όπου τράβηξε πολλές φωτογραφίες.

Η Πάολα με την παρέα της έμειναν στο Hilton Park Lane σε ένα απλό δωμάτιο, καθώς και η ίδια δεν θέλει τις πολυτέλειες και το συνολικό κόστος για τη διαμονή έφτασε περίπου στις 2.000 ευρώ.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Το ταξίδι της Πάολα στο Λονδίνο

Το ταξίδι της Πάολα στο Λονδίνο

Το ταξίδι της Πάολα στο Λονδίνο

Καυγάς Πάολα - Σφακιανάκη: Όλη η αλήθεια για τον άγριο καυγά!


Νέες αποκαλύψεις ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για τον άγριο καυγά της Πάολα και του Νότη Σφακιανάκη!

Στην εκπομπή Καραβάτου - Κατσούλη στο STAR, Κου - Κου, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης αποκάλυψε το παρασκήνιο της αποχώρησης του Γιώργου Παπαδόπουλου αλλά και το περιστατικό που σήμανε την αρχή του καυγά με την τραγουδίστρια.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι «Η Πάολα είχε φέρει τη δική της ομάδα, δικό της ηχολήπτη, φωτιστή και όλη τη μπάντα. Μπαίνει στην πρόβα ο Νότης Σφακιανάκης βλέπει κανονικές ντραμς και λέει να το αλλάξουν και να παίζουν με τις δικές του ηλεκτρονικές ντραμς. Πέρασε της Πάολα και τα αντίποινα του Νότη Σφακιανάκη ήταν ο άνθρωπος που είχε φέρει η Πάολα στο σχήμα, ο Γιώργος Παπαδόπουλος, να μη συνεχίσει με τον τρόπο που όλοι ξέρουμε. Η συνεργασία συνεχίστηκε ομαλά, όμως, ο Νότης με δική του απόφαση εμφανιζόταν για το δεύτερο πρόγραμμα στις 04:30. Την ώρα που κατέβαινε η Πάολα το μαγαζί είχε 1,500 άτομα, στις 5 παρά το μαγαζί είχε μείνει με 300 άτομα γιατί ο τραγουδιστής έβγαινε με ξένα κομμάτια. Άνθρωποι του Νότη είπαν ότι πολλοί ανεβαίνουν στο καμαρίνι της Πάολα και αδειάζουν τα πρώτα τραπέζια. Εκεί ξεκίνησε η ρήξη.

Η κόντρα Πάολα Νότη

Πριν από έναν μήνα ο Νότης Σφακιανάκης ζήτησε από τον επιχειρηματία να πει στην Πάολα να τελειώνει αυτό που γίνεται στα καμαρίνια μέχρι τις 8 το πρωί. Ο επιχειρηματίας του είπε πως δεν μπορούσε να το κάνει γιατί για τον ίδιο τον Νότη είχε σουίτα στον πέμπτο όροφο, όπου μπορούσε να πάει. Την Παρασκευή που μας πέρασε ο Νότης έστειλε τον μαέστρο στις 07:30 να πει στην Πάολα να κλείσει τη μουσική. Εκείνη είπε να έρθει και ο Νότης να πιει ένα ποτό μαζί τους, αλλά ο Νότης ήταν έξαλλος. Η Πάολα πήγε στο καμαρίνι του και αντάλλαξαν πολύ βαριές εκφράσεις. Εκείνος της είπε πως αν τον σέβεται θα πρέπει να κλείσει τη μουσική κι εκείνη του απάντησε πως ο σεβασμός κερδίζεται. Μετά έγινε χαμός!

Η Πάολα έστειλε δικό της συνεργάτη να πληρώσει όλα τα χαμένα μεροκάματα μέχρι τις 23 Μαρτίου σε όλο το προσωπικό»

Πηγή: youweekly.gr


 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share