Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

GNTM 2: Δεν θα πιστεύετε πόσες αιτήσεις έχουν γίνει ήδη!

Δείτε εδώ!

28 Μαρτίου 2019 15:50
GNTM 2: Δεν θα πιστεύετε πόσες αιτήσεις έχουν γίνει ήδη!

Αντιμέτωπος με πληθώρα αιτήσεων συμμετοχής για τον δεύτερο κύκλο του Greece’s Next Top Model είναι ο τηλεοπτικός σταθμός Star.

Πληροφορίες της Τίνας Μεσσαροπούλου θέλουν την παραγωγή να προχωρά άμεσα στο πρώτο ξεσκαρτάρισμα των αιτήσεων, τις pre – auditions δηλαδή- προκειμένου να μειωθεί ο αριθμός των υποψηφίων, με το ριάλιτι να αναμένεται να επιστρέψει τη νέα σεζόν.

Να σας θυμίσουμε και παλιότερα όταν είχε γίνει χαμός με τις αιτήσεις για Ελληνες κομπάρσους στο Vikings!

Συγκεκριμένα, το πιθανότερο είναι η πρεμιέρα να λάβει χώρα μέσα στον Οκτώβριο, με την κριτική επιτροπή να παραμένει ως έχει.

Η χημεία των Βίκυς Καγιά, Άγγελου Μπράτη, Ηλιάνας Παπαγεωργίου και Δημήτρη Σκουλού αποτέλεσε συνταγή άκρως επιτυχημένη και έτσι το κανάλι δεν έχει σκοπό να προχωρήσει σε πειραματισμούς…

GNTM: Η Εύη Ιωαννίδου,η νέα της ζωή στο Milano και ο Οίκος Armani!

Tαξίδεψε στο Μιλάνο όπου πέρασε από πολλά casting!

Tην γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1, ενώ την μάθαμε καλύτερα μέσα από την συμμετοχή της στο GNTM. Ήταν ένας δυνατός χαρακτήρας με κύριο στόχο να πάρει το χρηματικό έπαθλο, αλλά και το συμβόλαιο και να ανοίξει τα φτερά της στον χώρο της μόδας.

Μπορεί αυτό να μην το κατάφερε, ωστόσο δεν ξέχασε το όνειρό της. πριν από λίγο καιρό ταξίδεψε στο Μιλάνο όπου πέρασε από πολλά casting, ένα από αυτά ο οίκος Armani οι οποίοι κατενθουσιάστηκαν με την Εύη Ιωαννίδου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Secret, είναι πολύ ικανοποιηµένη από τα αποτελέσµατα του ταξιδιού της και ετοιµάζεται να ταξιδέψει ξανά στον ίδιο προορισµό.

«Στα άµεσα σχέδιά µου είναι να εγκατασταθώ µόνιµα στο Μιλάνο και να εργαστώ ως µοντέλο. Θέλω να πάω εκεί γιατί έχει καλή αγορά και θα είναι πολύ καλό για το βιογραφικό µου. Αλλωστε, είναι και η πόλη της µόδας».

Διάβασε περισσότερες ειδήσεις Gossip στο Athensmagazine.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share