Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Σκέφτηκα να ρίξω το παιδί»! - Η συγκλονιστική εξομολόγηση πασίγνωστης Ελληνίδας ηθοποιού!

Τα λόγια της συγκινούν...

28 Μαρτίου 2019 10:35
«Σκέφτηκα να ρίξω το παιδί»! - Η συγκλονιστική εξομολόγηση πασίγνωστης Ελληνίδας ηθοποιού!

Μια συγκλονιστική συνέντευξη παραχώρησε η ηθοποιός, Δήμητρα Παπαδήμα και μας συγκίνησε με την εξομολόγηση της.

Η ίδια μιλώντας στο περιοδικό people αποκάλυψε τον λόγο που της πέρασε από το μυαλό να ρίξει το παιδί της και πως αποφάσισε με τον σύντροφό της να το κρατήσουν.

«Με τον Γιάννη ήμασταν μαζί ήδη τρία χρόνια. Εκείνος ήθελε να κάνουμε παιδί. Εγώ, από την άλλη, δεν θεωρούσα τον εαυτό μου ικανό να γίνει μάνα. Πίστευα πως το φορτίο είναι μεγάλο. Εκείνη την περίοδο εργαζόμουν στην τηλεόραση.

Οπότε και - το προσπαθούσαμε και δεν το προσπαθούσαμε. Όταν έγινε η σύλληψη, το κατάλαβα αμέσως.'Εχω μια ιδιαίτερη σχέση με τον εαυτό μου, αλλά και με το κορμί μου.

Στην αρχή, ένιωσα ένα τράβηγμα στο στομάχι, το οποίο όσο περνούσαν οι μέρες γινόταν ολοένα πιο δυνατό. Χωρίς καν να κάνω το τεστ είπα στον Γιάννη πως είμαι έγκυος.

Μια-δυο μέρες αργότερα έκανα το τεστ και επιβεβαιώθηκα. Δεν σου κρύβω πως φοβήθηκα πολύ και σκέφτηκα να ρίξω το παιδί.

Οι γιατροί μου έδωσαν ένα deadline για τη διακοπή της κύησης, αλλά τελικά αποφασίσαμε με τον Γιάννη να το κρατήσουμε»

Στην συνέχεια είπε για την κόρη της: «Ο ερχομός της λειτούργησε σ’ εμάς όπως και στα περισσότερα ζευγάρια. Ο Γιάννης αισθανόταν παραμελημένος και σε κάθε τσακωμό μου πέταγε «Από τότε που κάναμε παιδί, εγώ δεν υπάρχω».

Η προτεραιότητά μου ήταν όντως το παιδί. Κανονικά, και ο πατέρας θα έπρεπε να έχει προτεραιότητα το παιδί και όχι τη μάνα. Ο Γιάννης, όμως, ήταν -και ακόμα είναι- παιδί ο ίδιος και δεν μπορούσε να προσαρμοστεί. Περνάει μια αιώνια εφηβεία. Ο κάθε άνθρωπος έχει τη μοίρα του.

Εγώ ήμουν ο πατέρας και η μητέρα της οικογένειας μου. Κατά κάποιον τρόπο, ήμουν η δυνατή και στήριζα τη μητέρα μου. Σε αντίθεση με τα δικά μου βιώματα, ο Γιάννης πέρασε καλά παιδικά χρόνια, με ανέσεις.

Μεγαλώσαμε τελείως διαφορετικά. Εγώ το πεζοδρόμιο και το πάτησα και το περπάτησα. Δεν έπεσα, δεν σκονίστηκα, αλλά ούτε και το προσκύνησα. Αυτό συμβουλεύω και την κόρη μου και είναι η δική μου φιλοσοφία ζωής, που συνειδητοποίησα ότι έχω μετά τα 50 μου, παρόλο που έκανα ψυχανάλυση από 19 ετών»

''Οι άντρες είναι ευνουχισμένοι'' - Ποια πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός έκανε τη δήλωση;

Η Δήμητρα Παπαδήμα έχει πολύ συγκεκριμένες απόψεις για τα πράγματα και έχει μάθει να διεκδικεί αυτό που θέλει: «Δεν το επιτρέπω να έχω απωθημένο. Μια φορά ζούμε. Θα του πω «Εγώ άνθρωπε μου είμαι ερωτευμένη». Θα του το πω και ας μην γίνει τίποτα. Μου έχει τύχει να είναι παντρεμένος. Δεν γίνεται να μην το εκφράσω. Εγώ. Θεωρώ τους άντρες ευνουχισμένους. Οι γυναίκες έχουν σηκώσει μπαϊράκι.

Όταν την ηθοποιό ρώτησαν, αν έχει τύχει να κάνει εκείνη το πρώτο βήμα, η Δήμητρα Παπαδήμααπάντησε: «Με φλέρταρε, αλλά δεν έκανε το βήμα. Δηλαδή θα έφευγα και δεν θα μιλάγαμε. Κι εγώ του έδωσα το τηλέφωνο μου. Αυτός ο κύριος είναι ο κύριος Γιάννης Μποσταντζόγλου. Γιατί είναι ένας κύριος πολύ ντροπαλός. Τότε και τώρα παραμένει. Του είπα «αν θες πάρε με».

Με πήρε μετά από μια εβδομάδα και του λέω «άργησες» και του το έκλεισα. Και μετά άρχισε το κυνηγητό που κρατά 27 χρόνια», αναφέρει η ηθοποιός που δεν είναι υπέρ του γάμου: «Με τρομάζει και σιχαίνομαι ότι πρέπει να βάλω την υπογραφή μου για το γάμο. Αυτά τα ισόβια δεσμά είναι μόνο για τη φυλακή, δεν είναι για τη ζωή. Όπως όταν πήγα να βγάλω ταυτότητα 15 χρονών, δεν ήθελα να βγάλω ταυτότητα. Δεν είμαι αναρχική, είμαι, αλλά λέμε…»

Για περισσότερα gossip θέματα του AthensMagazine.gr δείτε εδώ!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share