Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ζευγάρι με την Μαρία Σολωμού ο Αλέξης Γεωργούλης!

Η άγνωστη ιστορία!

27 Μαρτίου 2019 12:26
Ζευγάρι με την Μαρία Σολωμού ο Αλέξης Γεωργούλης!

Μαρία Σολωμού - Αλέξης Γεωργούλης: Πρόκειται για ένα από τα άγνωστα ζευγάρια της ελληνικής showbiz που ελάχιστοι μέχρι σήμερα γνώριζαν πως ήταν μαζί!

Η Μαρία Σολωμού και ο Αλέξης Γεωργούλης, σε κοινή τους συνέντευξη σε περιοδικό παραδέχθηκαν ότι κάποτε υπήρξαν ζευγάρι. Συγκεκριμένα, ο Αλέξης ανέφερε: «Με τη Μαρία συναντηθήκαμε πρώτη φορά στο κυλικείο της σχολής. Εννοείται ότι μου άρεσε και έψαχνα έναν τρόπο για να της πιάσω κουβέντα».

Η Μαρία, η οποία διατηρεί πολύχρονη σχέση με τον Πάνο Μουζουράκη, φάνηκε να έχει πιο επιλεκτική μνήμη, με χιούμορ δε, ανέφερε: «Επειδή έχω επιλεκτική μνήμη, αυτή η σχέση είναι σαν να έγινε σε μια προηγούμενη ζωή. Τον θυμάμαι όταν δούλευε στο μπαρ Σκηνή, όπου πηγαίναμε όλοι μαζί, αλλά επειδή ήταν ένας στο πρωινό τμήμα και ο άλλος στο απογευματινό, πρέπει να είχαμε συναντηθεί κάποια στιγμή στο "μπες βγες". (...) Είναι τόσα πολλά τα χρόνια που έχουμε χωρίσει, που πραγματικά αυτή η σχέση έχει παραγραφεί».

Μάλιστα τελευταία ακούγεται έντονα πως ο Αλέξης Γεωργούλης ετοιμάζεται να κατέβει στις Ευρωεκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ!

Αλέξης Γεωργούλης - Βίκυ Σταυροπούλου: Το "καυτό" φιλί στο στόμα που γκρέμισε το διαδίκτυο!

Τον Αλέξη Γεωργούλη και την Βίκυ Σταυροπούλου τους αγαπήσαμε μέσα από την συμμετοχή τους στην σειρά «Είσαι το ταίρι μου».

Είχαμε ταυτιστεί με πολλές σκηνές του τηλεοπτικού ζευγαριού.

Ακόμη και μετά το τέλος της σειράς, ο Αλέξης Γεωργούλης και η Βίκυ Σταυροπούλου διατηρούν μια δυνατή φιλία. Παρά το φορτωμένο επαγγελματικό τους πρόγραμμα, οι δυο ηθοποιοί συναντιούνται και περνούν όμορφες στιγμές.

Εχθές, συναντήθηκαν για φαγητό και ο ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα απίστευτο βίντεο!

Συγκεκριμένα το.. φιλί τους στο στόμα, που "έριξε" το Instagram! Βέβαια, να διευκρινίσουμε πως ήταν φιλικό και όχι ερωτικό.

Δείτε το σχετικό βίντεο από το youweekly.gr

Για περισσότερα gossip θέματα του AthensMagazine.gr δείτε εδώ!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share