Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Ατημέλητη και άβαφη η ηθοποιός δίνει μάχη με τα κιλά της εγκυμοσύνης!

Εμφάνιση - σοκ!

27 Μαρτίου 2019 09:00
Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Ατημέλητη και άβαφη η ηθοποιός δίνει μάχη με τα κιλά της εγκυμοσύνης!

Μάχη με τα κιλά της εγκυμοσύνης δίνει η ηθοποιός, Πηνελόπη Αναστασοπούλου κι έκανε μια εμφάνιση - σοκ!

Ο φωτογραφικός φακός ήταν εκεί και την απαθανάτισε...

Οικογενειακή μετακόμιση στη Θεσσαλονίκη έκανε πριν από λίγες ημέρες η ηθοποιός λόγω και των εμφανίσεών της στο έργο «Κυρία επιθεώρηση». Η πρεμιέρα έγινε την περασμένη Παρασκευή, αλλά η Πηνελόπη ανέβηκε μαζί με τις δύο κόρες και τον σύζυγό της λίγες ημέρες νωρίτερα λόγω των εντατικών προβών.

Η μόλις τριών μηνών δεύτερη κόρη της, που θα πάρει το όνομα Ηλέκτρα, κλέβει την παράσταση αλλά και τον περισσότερο χρόνο από την προσοχή της μαμάς της.

«Δεν κοιμάμαι, αλλά είναι το τελευταίο πράγμα που με απασχολεί», είχε δηλώσει περιχαρής η Πηνελόπη πριν από λίγες ημέρες.

Η επιστροφή της στη δουλειά σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα την ανάγκασε όμως να μπει και σε εντατικό πρόγραμμα γυμναστικής για να χάσει τα 20 κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη της.

Στα βιντεάκια που ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram τη βλέπουμε να δίνει... πόνο κάνοντας TRX αλλά και αεροβική γυμναστική με πέδιλα Kangoo, τα οποία επαναδραστηριοποιούν όλες τις μυϊκές ομάδες του σώματος. Ήδη έχει χάσει τα 13 κιλά και συνεχίζει τον... αγώνα για να επιστρέψει στον παλιό καλό εαυτό της, χωρίς όμως να αγχώνεται, όπως δηλώνει, γιατί συνεχίζει τον θηλασμό, που δεν ευνοεί τη γρήγορη απώλεια κιλών.

Προς το παρόν ζει την ευτυχία της, καθώς όπως λέει και η ίδια «είναι μεγάλη ευτυχία να ξυπνάς το πρωί και να βλέπεις ένα παιδί στα αριστερά σου και ένα παιδί στα δεξιά σου».

Τατουάζ και... πάνω από τα ρούχα!

Αρχικά μπερδευτήκαμε. Με μια πιο προσεκτική ματιά καταλάβαμε και εμείς ότι η Πηνελόπη, που αγαπά τα τατουάζ −έχει συνολικά 11− αποφάσισε πλέον να αγοράζει και ρούχα που να έχουν σχέδια τατουάζ! Τα γούστα της δεν αλλάζουν βέβαια ούτε και στη ροζ απόχρωση των μαλλιών της.

«Δεν θα βαφτίσω την κόρη μου»

Πριν από έναν μήνα σε συνέντευξή της στο «Dot» η Πηνελόπη είχε αποκαλύψει ότι δεν έχει βαφτίσει ακόμη την κόρη της Λυδία. «Οι γονείς μου δεν συμφωνούν που δεν βάφτισα το παιδί μου.

Προσπαθώ να μη συζητάω γι’ αυτό, γιατί είναι ένα θέμα πάρα πολύ ευαίσθητο για την ελληνική κοινωνία. Είναι κάποια πράγματα όμως που θέλω να γίνονται με τον δικό μου τρόπο. Θέλω να βρω έναν πνευματικό άνθρωπο που θα με έχει "αγγίξει" για να βαφτίσει το παιδί μου. Θα ήθελα το παιδί μου να έχει τη δυνατότητα να μπορεί να διαλέξει».

Πηγή: youweekly.gr

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η κόρη της έγινε τριών! - Η τούρτα υπερπαραγωγή και η τρυφερή ανάρτηση!

Τούρτα όνειρο! Ζηλέψαμε πολύ.

Ιδιαίτερα σημαντική για την Πηνελόπη Αναστασοπούλου ήταν η Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου, καθώς η κόρη της έγινε τριών και στήθηκε ένα μεγάλο πάρτι έκπληξη.

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια της κόρης της με αγαπημένα κοντινά πρόσωπα και προφανώς μοιράστηκε το γεγονός αυτό μέσω των προφίλ της στα social media.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία με την κόρη της να σβήνει τα κεράκια σε μια τούρτα υπερπαραγωγή με την μίνι πάνω!

«Χρόνια πολλά στο πλάσμα που με μία μόνο λέξη με κάνει ο, τι θέλει. Πέρασαν κιόλας 3 χρόνια. Ζω για να σε δω μεγάλη και τρανή... Σου εύχομαι δύναμη, χαρά, αγάπη, τύχη, υγεία, γαλήνη και ψυχραιμία... Θα σε προετοιμάσω γι αυτή τη ζωή όσο καλύτερα μπορώ... Σ'αγαπώ. Δεν μπορώ τιποτ' άλλο να πω, πιο βαθύ, πιο απλό, πιο μεγάλο. ❤️», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα η τρυφερή μανούλα.

Η αλήθεια είναι πως ζηλέψαμε λίγο αυτή την τόσο girly τούρτα!

Δείτε το στιγμιότυπο παρακάτω:

Για περισσότερα gossip θέματα του AthensMagazine.gr δείτε εδώ!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share