Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Tο κράξιμο για το photoshop που έκανε σε φωτογραφία της με μαγιό! - Τι απάντησε η παρουσιάστρια; (photo)

Σα να αδυνάτισε λίγο παραπάνω...

24 Μαρτίου 2019 20:10
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Tο κράξιμο για το photoshop που έκανε σε φωτογραφία της με μαγιό!  - Τι απάντησε η παρουσιάστρια; (photo)

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δέχθηκε στο instagram ένα αιχμηρό σχόλιο για το photoshop στις φωτογραφίες της.

Η παρουσιάστρια ωστόσο δεν άφησε αναπάντητο το... καρφί.. Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Πιο ερωτευμένη από ποτέ η παρουσιάστρια! - Πού την απαθανάτισε ο φακός;
Ανεβάζοντας μία φωτογραφία με μαγιό στο instagram η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δέχθηκε ένα αιχμηρό σχόλιο: «Οκ λίγο… λιγότερο photoshop… καιρός να το βγάλετε εντελώς…».

Τότε η παρουσιάστρια άνοιξε τον παρακάτω διάλογο με τον follower και τον προσκάλεσε να πάνε μαζί στην παραλία!

Tα πικρόχολα σχόλια που δέχεται η Σπυροπούλου στο instagram είναι πολλά!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Άσχημα τα νέα για την παρουσιάστρια!


Τι το ήθελε να γυρίσει από Κούβα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; Πολύ άσχημα νέα την περίμεναν!

Η παρουσιάστρια έχει πλέον φτιάξει την προσωπική της ζωή αφού στο πλευρό της πια βρίσκεται ο επιχειρηματίας Φίλιππος Βαρβέρης, και τώρα σιγά σιγά είπε να κοιτάξει και λίγο τα επαγγελματικά της!

Για την ακρίβεια, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr και του Vanda's blog, η Κωνσταντίνα είναι πολύ αγχωμένη για την καριέρα της και χτύπησε από τώρα την πόρτα του Τούρκου παραγωγού, ο οποίος θα επαναφέρει στους δέκτες μας το My Style Rocks για τρίτη συνεχόμενη χρονιά!;

Ένα πουλάκι μου αποκάλυψε, λοιπόν, και σας το μεταφέρω μέσα από το Vanda's blog, πως η Κωνσταντίνα μετά από κάποιες μέρες περισυλλογής και στήριξης από τον νέο της σύντροφο, αποφάσισε να χτυπήσει την πόρτα του ΣΚΑΙ και συγκεκριμένα το παράθυρο του Τούρκου Παραγωγού μήπως και επιστρέψει πάλι στην θέση της - στην παρουσίαση δηλαδή του παιχνιδιού μόδας!

Ο Ατζούν, σύμφωνα με πηγή μου, δεν ήταν αρνητικός αλλά ούτε θετικός! Η μία και μοναδική συζήτηση που έχει γίνει μεταξύ τους μέχρι τώρα είχε αρκετά θετικά στοιχεία!

Βέβαια, όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες μου, η Σπυροπούλου έχει... ανταγωνισμό! Και τι εννοώ με αυτό;

Μια καστανή, γυμνασμένη πολύ, αιθέρια παρουσία της showbiz έκανε την εμφάνισή της στον ΣΚΑΙ και γυρίζει γύρω από την καρέκλα της παρουσίας του My Style Rocks!

Αποφάσεις δεν έχουν παρθεί, ωστόσο, ακόμα! Είναι πολύ νωρίς για να "κλείσουν" τις πόρτες οι ιθύνοντες του ΣΚΑΙ και απλά κάνουν συζητήσεις!

Μόνο και μόνο όμως, στην ιδέα πως υπάρχει και κάποια άλλη απέναντί της, η Σπυροπούλου δεν το πήρε πολύ ψύχραιμα, αλλά πάλι καλά που έχει στο πλευρό της πλέον τον Φίλιππο για να την συμβουλεύει και να την συγκρατεί...

Δείτε όλα τα τηλεοπτικά νέα στο Athensmagazine.gr!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share