Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Σώθηκα από τον θάνατο..." Σοκάρει η Χριστίνα Μπόμπα!

Το περιστατικό στον Άγιο Δομίνικο που σόκαρε τον Τανιμανίδη!

24 Μαρτίου 2019 11:59

Η Χριστίνα Μπόμπα το αποκάλυψε με ένα βίντεο που κάνει ήδη τον γύρο του διαδικτύου! "Σώθηκα από βέβαιο θάνατο!"

Στα instastories της δημοσίευσε η σύντροφος του Σάκη Τανιμανίδη το συγκεκριμένο βίντεο στο οποίο έκανε δηλώσεις και ο παρουσιαστής του Survivor και αποκάλυψαν τι συνέβη στον Άγιο Δομίνικο!

Στην αρχή όλοι τρόμαξαν όταν άκουσαν την Μπόμπα να λέει πως βρέθηκε πολύ κοντά στον θάνατο αλλά στην συνέχεια του βίντεο καθυσηχαστήκαμε όλοι αφού το ζευγάρι αποκάλυψε πως απλά τους είχε πιάσει υπογλυκαιμία και πήγαν για ένα παγωτό!

Βέβαια, δείτε κι αυτό: Η "στημένη" Χριστίνα Μπόμπα! Ενώ είχε νεύρα, έκανε την καλή και γλυκιά για τα μάτια του κόσμου!

Σάκης Τανιμανίδης: Οι άγνωστες πλαστικές στο πρόσωπο και οι φωτογραφίες που τον καίνε!

Είναι νέος, πολύ ωραίος και επιτυχημένος παρουσιαστής! Αυτά, κανείς δεν μπορεί να τα αρνηθεί για τον Σάκη Τανιμανίδη!

Όμως, εδώ και μερικές εβδομάδες κυκλοφορούν στο διαδίκτυο κάποιες παλιές φωτογραφίες που ενδεχομένως αποδεικνύουν ότι... έχει λάβει και την βοήθεια του πλαστικού, ώστε να ενισχύσει την φυσική του ομορφιά!

Ο παρουσιαστής του Survivor που έχει κάψει καρδιές και έχει τρελάνει το γυναικείο φύλο με το κορμί του ήταν πραγματικά αγνώριστος στα νιάτα του και εμείς στο Vanda's blog του Υοuweekly.gr δεν θα μπορούσαμε να μην μοιραστούμε μαζί σας τις σχετικές φωτογραφίες!

Ο μελαχρινός παρουσιαστής έκανε το πρώτο του τηλεοπτικό βήμα το 2004, όταν παρουσίαζε μία εκπομπή στο κανάλι της Θεσσαλονίκης, TV100.

Στις επίμαχες φωτογραφίες λοιπόν, ο Σάκης Τανιμανίδης φαίνεται με τελείως διαφορετική μύτη για άγνωστους λόγους! Πολλοί υποστηρίζουν ότι ο Σάκης Τανιμανίδης έχει κάνειπλαστικές,ενώ άλλοι ότι απλά ο Σάκης με τα χρόνια, όπως και πολλοί άντρες άλλωστε, έχουν αλλάξει και έχουν ομορφύνει!

Εμείς, κοιτάζοντας τες παρατηρήσαμε μία εμφανή διαφορά στο πρόσωπο του, που μας έκανε εντύπωση, ωστόσο είμαστε ακόμα σε έρευνα για το τι μπορεί να έχει συμβεί! Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Δείτε όλα τα τηλεοπτικά νέα στο Athensmagazine.gr!

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share