Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Κωνσταντίνος Αργυρός: Η έξοδος σε νυχτερινό κέντρο και ο χαμός που έκανε!

Τους ξεσήκωσε όλους!

23 Μαρτίου 2019 21:29
Κωνσταντίνος Αργυρός: Η έξοδος σε νυχτερινό κέντρο και ο χαμός που έκανε!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός βρέθηκε την Παρασκευή στο κέντρο όπου εμφανίζεται ο Σάκης Ρουβάς και ο Στέλιος Ρόκκος, προκαλώντας πανικό! Επίσης δείτε το υπέροχο διαμέρισμα του Κωνσταντίνου Αργυρού στο Κωλονάκι

Μάλιστα ο Αργυρός ανέβηκε και στην πίστα
Χαμός έγινε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Σάκης Ρουβάς με τον Στέλλιο Ρόκο, καθώς το «παρών» έδωσε ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Με λόγια δεν περιγράφεται αυτό που έγινε γι΄ αυτό δείτε το βίντεο!

Κωνσταντίνος Αργυρός - Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Άγριος καυγάς στο διαμέρισμα του τραγουδιστή στο Κολωνάκι!

Έχω μάτια κι αυτιά παντού και σήμερα έχω να σας αποκαλύψω μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's πιπεράτο παρασκήνιο για την σχέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και τουΚωνσταντίνου Αργυρού.

Το περιστατικό αυτό που θα διαβάσετε παρακάτω συνέβη πριν από λίγες ημέρες!

Μπορεί οι δυο τους να μην έχουν παραδεχτεί πως είναι μαζί αλλά... ο κόσμος το έχει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι!

Ενώ ήταν μέσα στα μέλια τόσο καιρό, λοιπόν, πριν λίγα βράδια ακολούθησε μια πολύ μαρτυρική νύχτα για το ζευγάρι! Αποκλειστικές πληροφορίες μου αναφέρουν πως οι δυο τους επέστρεψαν στο διαμέρισμα του τραγουδιστή στο Κολωνάκι ξημερώματα και δεν κοιμήθηκαν καθόλου γιατί... οι φωνές τους ακούστηκαν μέχρι το επόμενο τετράγωνο!

Για την ακρίβεια ο τραγουδιστής ήταν εκείνος που ύψωσε αρκετές φορές τον τόνο της φωνής του ενώ εκείνη του έλεγε με ηρεμία να σταματήσει να φωνάζει.

Η αφορμή για τον καυγά -δυστυχώς- μου είναι άγνωστη αλλά οι πληροφορίες που σας μεταφέρω στο Vandas λένε πως οι δυο τους ήταν μαλωμένοι πριν μπουν στο σπίτι!

Από την ώρα που έφυγαν από το μαγαζί στο οποίο διασκέδαζαν τα πράγματα ήταν άκρως φορτισμένα και τα μούτρα της Ηλιάνας ήταν μέχρι το πάτωμα!

Δεν ξέρω τι συνέβη αλλά ο καυγάς ήταν βαρύς κι εκείνο το συγκεκριμένο βράδυ το ζευγάρι δεν έκλεισε μάτι μέχρι να τα βρει!


Διαβάστε περισσότερα gossip θέματα και νέα από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share