Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ποιο γνωστό ζευγάρι ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας;

Επιτέλους το πήραν απόφαση!

23 Μαρτίου 2019 16:40
Ποιο γνωστό ζευγάρι ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας;

Έτοιμος να επισημοποιήσει τη σχέση του ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας!

Σε τροχιά γάμου φαίνεται ότι έχουν μπει η πρώην Σταρ Ελλάδας με τον 24χρονο φόργουορντ του Παναθηναϊκού. Επίσης ένα άλλο ζευγάρι που ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας!
Όπως αναφέρει η "Reallife" η σχέση του Ιωάννη Παπαπέτρου και της Άννας Πρέλεβιτς πηγαίνει από το καλό στο... καλύτερο κι έχει κάνει το ζευγάρι να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Από τον περασμένο Σεπτέμβριο άλλωστε ο διεθνής άσος και η 28χρονη καλλονή συγκατοικούν στο Ψυχικό και πλέον εμφανίζονται έτοιμοι να επισημοποιήσουν τη σχέση τους, όπως αναφέρουν άτομα του στενού τους περιβάλλοντος.

Πασίγνωστη Ελληνίδα δημοσιογράφος δεν είναι πια single! Βρήκε ξανά τον έρωτα μετά τον χωρισμό!

Η δημοσιογράφος δεν είναι πια single μιας και είναι ξανά ερωτευμένη!

Λίγο μετά τον χωρισμό της από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη με τον οποίο πήγαιναν για γάμο έχει βρει τον έρωτα σε μάτια άλλου.

Η δημοσιογράφος Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου, έχει αλλάξει οριστικά σελίδα στη ζωή της, και εδώ και ένα χρόνο έχει βρει ξανά τον έρωτα.
Σύμφωνα με την Real news τον νέο της σύντροφο τον λένε Βασίλης και είναι δικηγόρος. Και οι δυο τους έχουν επιλέξει να κρατούν χαμηλούς τόνους, αποφεύγοντας τα πολυσύχναστα στέκια, όπου καραδοκούν κάµερες και φωτογράφοι.

Ερωτευμένος και πάλι όμως είναι και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης!

Πηγή: youweekly

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share