Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Νίκος Μουτσινάς: Ο θάνατος που τον τσάκισε!

Συγκλόνισε ο παρουσιαστής!

23 Μαρτίου 2019 15:22
Νίκος Μουτσινάς: Ο θάνατος που τον τσάκισε!

Ο Νίκος Μουτσινάς αναφέρθηκε στον θάνατο που του επηρέασε τη ζωή και πώς το αντιμετώπισε.

Ο παρουσιαστής του Open παραχώρησε συνέντευξη στο Τηλέραμα.

Συγκλόνισε ο Νίκος Μουτσινάς για το πώς διαχειρίστηκε τη μεγάλη απώλεια στη ζωή του: «Δεν διαχειρίζεσαι την απώλεια. Συμβαίνει αυτό που δεν αρέσει σε κανέναν, αυτό που μας λένε από την πρώτη μέρα, ότι ο χρόνος θα δείξει. Η Γη κινείται πέρα από το προσωπικό μας πρόβλημα. Δεν ενδιαφέρεται καθόλου ο χρόνος γι’ αυτό που συμβαίνει στη μονάδα. Θα προχωρήσει. Θα πας κι εσύ μαζί του. Πόσο θα κλάψεις, πόσο θα στεναχωρηθείς, πόσο θα πονέσεις για κάτι το οποίο εκείνη τη στιγμή είναι ανύπαρκτο; Ο χρόνος σού λέει ηρέμησε και προχώρα.

Έκανα restart και προσπάθησα αυτά που μου συμβαίνουν να τα κάνω καινούριες εικόνες, χωρίς τα πρόσωπα που λείπουν. Για να μπορέσουν να πάρουν σημασία και να μην είναι τίποτα. Όταν συνέβη ο θάνατος, ήταν όλα γκρι και αδιάφορα. Δεν με ενδιέφερε τίποτα, τσιμεντωθείτε όλοι. Έπρεπε να βγει το πρόσωπο από κει, για να ξαναπείς ότι έχει σημασία που κάνω εκπομπή και δεν πειράζει που δεν θα μου πει η μαμά μου μπράβο, μπορεί να μου πει κάποιος άλλος μπράβο. Έχει μαλακώσει πάρα πολύ αυτό. Πρέπει να προχωρήσεις όπως σου συμβαίνει. Δεν μπορείς να πας με τον άλλον που έφυγε. Πρέπει να μείνεις εδώ. Μείνε λοιπόν».

Άσχημα νέα για τον Νίκο Μουτσινά. Τι του συνέβη; Ράκος ο παρουσιαστής του OPEN!

Νίκος Μουτσινάς: Δέχτηκε... επίθεση στο πλατό! Τι συνέβη;

Επίθεση στο πλατό της εκπομπής του δέχθηκε ο Νίκος Μουτσινάς.

Επικράτησε χαμός και έτρεχαν να τους χωρίσουν.

Ο παρουσιαστής έχει μια... αδυναμία θα λέγαμε στο «Τατουάζ» και για αυτό το λόγο, τρολάρει συνέχεια αποσπάσματα από την σειρά μέσα από την στήλη «Χρυσή τηλεόραση».

Με αφορμή μία σκηνή που σχολίασε ο Νίκος, η Ματίνα Νικολάου, ή αλλιώς Βάγια, εισέβαλε στο πλατό φωνάζοντας «Τσουτσέκι…» και επικράτησε ένας χαμός, ενώ πι Alcatrash έτρεξαν αμέσως να του χωρίσουν. Όλοι εκείνοι την στιγμή ξέσπασαν σε γέλια.

Δείτε όλα τα Lifestyle θέματα στο Athensmagazine.gr!

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share