Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αγνώριστος ο Γιώργος Παπανδρέου: Η τρομερή αλλαγή στην εμφάνισή του!

Μείναμε άφωνοι!

23 Μαρτίου 2019 14:40
Αγνώριστος ο Γιώργος Παπανδρέου: Η τρομερή αλλαγή στην εμφάνισή του!

Άναυδοι μείναμε με την εμφάνιση του Γιώργου Παπανδρέου, σε μια επίσκεψή του στην Αχαία.

Ο πρώην πρωθυπουργός ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της Παναιγιάλειας Ένωσης και στη γραμμή παραγωγής της σταφίδας. Για λόγους υγιεινής αναγκάστηκε να φορέσει στολή και σκούφο, ενώ μάλιστα δε δίστασε να φωτογραφηθεί.

Αυτό που μας έκανε εντύπωση είναι η εξωτερική του εμφάνιση, αφού όπως θα δείτε και εσείς από τις παρακάτω φωτογραφίες, έχει... "σπάσει" αρκετά!

Βέβαια, να μην ξεχνάμε, ότι ο Γιώργος Παπανδρέου είναι γεννημένος στις 16 Ιουνίου το 1952 που σημαίνει ότι είναι 66 ετών. Ο πρώην πρωθυπουργός, ωστόσο, έχει μια άριστη σχέση με τη γυμναστική όπως έχουμε δει πολλές φορές!

Έχετε δει ποτέ το σπίτι του πρώην πρωθυπουργού; Αυτή είναι η σπιταρόνα του Γιώργου Παπανδρέου!

Ανδρέας Παπανδρέου, κληρονομιά: Τι απίστευτο (δεν) άφησε στη διαθήκη του στα παιδιά του!

Για την κληρονομιά που του άφησε ο πατέρας του Ανδρέας Παπανδρέου, μιλά μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του στο «Πρώτο Θέμα», ο Νίκος Παπανδρέου.

Σε ερώτηση για το τι κληρονόμησε ο Νίκος Παπανδρέου απάντησε:

«Τίποτα απολύτως. Το μοναδικό πράγμα που μας άφησε ο πατέρας μου ήταν το όνομά του. Σε εκείνη τη μονοσέλιδη διαθήκη που δημοσιεύτηκε σε όλες τις εφημερίδες».

Οσο για το σπίτι στο Καστρί «Ηταν του παππού μου. Το είχε αφήσει στην αδερφή μου, τη Σοφία» λέει, ενώ για την πρωθυπουργική σύνταξη της μητέρας του, όπως σημειώνει «Αυτή, σύμφωνα με τον νόμο, πήγε κατευθείαν στη Δήμητρα».

«Να φανταστείς ότι εμείς στηρίζουμε τη μητέρα μας. Και να ξέρεις, στεγάζεται σε 90 τετραγωνικά στην Κόρινθο. Αν ποτέ την επισκεφθείς, θα δεις με τα μάτια σου ότι ακόμα και οι καρέκλες είναι πλαστικές.

Αυτές που τις προμηθεύεσαι από τους γυρολόγους», συμπληρώνει ο Νίκος Παπανδρέου.

Να σημειωθεί ότι ο Νίκος, θα είναι ο τέταρτος Παπανδρέου που κατεβαίνει στην ενεργό πολιτική μετά τους Γεώργιο, Ανδρέα και Γιώργο. Η υποψηφιότητα του «κλείδωσε» στο ευρωψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής.

Δείτε όλα τα Lifestyle νέα στο Athensmagazine.gr!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share