Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ελένη Μενεγάκη: Το σπίτι της στα Μελίσσια είναι εκπληκτικό! - Δείτε το εξωτερικά και εσωτερικά!

Σας άρεσε;

22 Μαρτίου 2019 18:31
Ελένη Μενεγάκη: Το σπίτι της στα Μελίσσια είναι εκπληκτικό! - Δείτε το εξωτερικά και εσωτερικά!

Το σπίτι της Ελένης Μενεγάκη στα Μελίσσια είναι εκπληκτικό και στο εσωτερικό του και στο εξωτερικό του! Δείτε τις φωτογραφίες που φανερώνουν απίστευτη πολυτέλεια!

Μπορεί οι περισσότερες φωτογραφίες που ανεβάζει η Ελένη Μενεγάκη να είναι από την εκπομπή της, αλλά η παρουσιάστρια μας έχει δείξει κατά καιρούς και το σπίτι της στα Μελίσσια από διάφορα στιγμιότυπα!

Ένα πραγματικό ανάκτορο είναι η βίλα της Ελένης Μενεγάκη στα Μελίσσια την οποία είχε αποκτήσει το 2004 με τον πρώην σύζυγό της Γιάννη Λάτσιο. Στο εσωτερικό του σπιτιού κυριαρχούν τα καφέ και τα χρυσά χρώματα, τα έπιπλα από ξύλο και τα εντυπωσιακά χαλιά.

Ο κήπος είναι επίσης το αγαπημένο μέρος της Ελένης, περνώντας πολλές ώρες της ημέρας με τα παιδιά της και τον Μάκη Παντζόπουλο.

Άλλοτε ποζάροντας στο σαλόνι, άλλοτε στο δωμάτιο των παιδιών της, στην κουζίνα και στον κήπο, η Ελένη Μενεγάκη μας έδειξε έτσι μερικές από τις γωνιές της μονοκατοικίας της στα Μελίσσια.

Από αυτές ξεχωρίσαμε την πόζα της στο σαλόνι της μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο, καθώς και την φωτογραφία της από τον κήπο με την δική του παιδική χαρά.

Η παρουσιάστρια ανέβασε κι άλλες φώτο, δίνοντας μας έτσι την ευκαιρία να ρίξουμε μια ματιά στον προσωπικό της χώρο.

Διαβάστε για τον άγριο καυγά μεταξύ της Ελένης Μενεγάκη και Ματέο Παντζόπουλου!

Πηγή: youweekly.gr

Κόλασε η Ελένη Μενεγάκη: Έβαλε το χέρι της μέσα από την μπλούζα και άρχισε να τρίβεται! (video)

Αδιανόητο αυτό που είδαν τα ματάκια μας στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη!

Μπορεί τα νούμερά της να έχουν ανέβει αισθητά σε σύγκριση με την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν αλλά η Ελένη φαίνεται θέλει κι άλλο!

Και πως θα το κάνει αυτό; Κερδίζοντας χορηγούς και βγάζοντας ασπροπρόσωπους αυτούς που ήδη έχει!

Γι αυτό ξεκίνησε το τρίψιμο η Ελένη σήμερα στην εκπομπή της! Για χάρη μιας κρέμας που έπρεπε να ξεπουλήσει προφανώς άρχισε να βάζει το χέρι μέσα από την μπλούζα αλλά τα λόγια είναι περιττά...

Δείτε το παρακάτω βίντεο και τα συμπεράσματα δικά σας:

Διαβάστε περισσότερα θέματα lifestyle στο Athensmagazine.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share