Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Το μήνυμα όλο νόημα στο προσωπικο της λογαριασμό!

Πού απευθυνόταν το μήνυμα της ηθοποιού και παρουσιάστριας;

21 Μαρτίου 2019 18:03
Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Το μήνυμα όλο νόημα στο προσωπικο της λογαριασμό!

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου έγραψε ένα μήνυμα στην προσωπική της σελίδα στο instagram όλο νόημα.Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ευτυχίας που ήταν την Τετάρτη θέλησε να γράψει δύο λόγια.

«Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει και δεν μπορείς να προβλέψεις και να καθορίσεις τίποτα, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να φαντάζεσαι τι σημαίνει «ευτυχία» για σένα! Και αν εξασκήσεις τη φαντασία σου και την κάνεις τόσο δυνατή ώστε να αντιστέκεται σε ότι σε απογοητεύει στην πραγματικότητα τότε σιγά σιγά θα αρχίσεις να δημιουργείς αυτόν τον κόσμο για σένα!

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Το μήνυμα όλο νόημα στο προσωπικο της λογαριασμό!

Nα σας θυμήσουμε άλλη μια φωτογραφία απο το λογαριασμό της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου: Το επικό τρολάριστα στον Πάνο Βλάχο που μας έκανε να "λιώσουμε"!

Η τέχνη είναι δημιουργία και ο καθένας μας μπορεί να γίνει καλλιτέχνης δημιουργώντας τον κόσμο μέσα στον οποίο θα είναι ευτυχισμένος! Έναν καλύτερο κόσμο! Έναν κόσμο που θα είσαι περήφανος να ανήκεις! Έναν κόσμο που θα εμπνέει! Έναν κόσμο που θα χαρίζει απλόχερα την ευτυχία και στους άλλους! Έναν κόσμο που η καρδιά θα χτυπάει δυνατά από λαχτάρα, αγάπη, πάθος, γέλιο! Τα έχει πει καλύτερα η Laura Hollick αλλά είπα να μοιραστώ κάτι μαζί σας σήμερα.. η μόνη μέρα που είναι περιττό το «happy» .. International Day of Happiness! #internationaldayofhappiness #happy #createhappiness #keepyourheartalive #keepyourartalive #20march».

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Πώς βλέπει το "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα";

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Πώς βλέπει το

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου πρωταγωνίστησε στη σειρά "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα", όμως τώρα το παρακολουθεί ως τηλεθεάτρια.

Πώς φαίνεται όμως η σειρά στην Ιωάννα «απ΄ έξω»;

Δείτε όλα τα Lifestyle θέματα στο Athensmagazine.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share