Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σάκης Τανιμανίδης: Oι φωτογραφίες του απο το γυμναστήριο που έριξαν το Instagram!

Το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί ο παρουσιαστής είναι για πολύ προχωρημένους και φαίνεται!

21 Μαρτίου 2019 17:52
Σάκης Τανιμανίδης: Oι φωτογραφίες του απο το γυμναστήριο που έριξαν το Instagram!

Από όπου και αν βρίσκεται ο Σάκης Τανιμανίδης δεν παραλείπει να γυμνάζεται. Ο παρουσιαστής του Survivor ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram από την υπερπροσπάθεια που καταβάλλει στο γυμναστήριο.

Να σας θυμήσουμε κάποιες ακόμη φωτογραφίες του Τανιμανίδη με τον... Donald Trump και τον Kim Jong-un!

Εκτός από τις φωτογραφίες οι οποίες έχουν αποσπάσει χιλιάδες likes θέλησε να στείλει και το δικό του μήνυμα γράφοντας:

«Αν δεν σε κουράσει τότε δεν άξιζε τον κόπο και το χρόνο σου! Αν δεν φεύγεις από εκεί εξαντλημένος και ιδρωμένος από τη δουλειά που έριξες, τότε γιατί πήγες; Καλύτερα να καθόσουν σπίτι να δεις NETFLIX τουλάχιστον να χαλαρώσεις κιόλας! Μην πας για να πας.... Τεταρτιάτικη πρωινή προπόνηση "μέχρι τέλους", με σούπερ σετ πλάτη - ώμους και ποδήλατο για τον ιδρώτα».

Έπος: Η απάντηση του Σάκη Τανιμανίδη όταν του είπαν ότι έχει κάνει botox!

Ο παρουσιαστής του Survivor, Σάκης Τανιμανίδης, έφυγε για τον Άγιο Δομίνικο, και όπως είναι λογικό δεν έχει σταματήσει να βγάζει φωτογραφίες...

Ωστόσο, μια φωτογραφία του από το miami, εξόργισε έναν follower του, καθώς πίστεψε πως ο παρουσιαστής έχει κάνει μπότοξ.

"Γιατί έκανες botox? Χάλια έγινες! Άστο το πρόσωπό σου όπως είναι…" με τον Τανιμανίδη να απαντάει: "Τώρα να δεις που θα φουσκώσω και το χειλάκι για να βγαίνουν οι duck face". Θέση πήρε και η σύζυγός του,Χριστίνα Μπόμπα η οποία έγραψε: "Και μου το έκρυβες Σάκη;"

Διαβάστε περισσότερα θέματα για lifestyle στο Athensmagazine.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share