Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019

"Εμάς μας κοροϊδεύουν¨: Η αποκάλυψη της Τατιάνας Στεφανίδου για τον γάμο της με τον Νίκο Ευαγγελάτο!

Τι αποκάλυψε;

21 Μαρτίου 2019 16:04

Η Τατιάνα Στεφανίδου μιλάει συχνά για τον γάμο της με τον Νίκο Ευαγγελάτο και αποκάλυψε αυτή την φορά τον λόγο για τον οποίο τους... κοροϊδεύουν και δεν είναι η πρώτη φορά!

Σε πρόσφατα εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου καλεσμένη ήταν μία γυναίκα, που νίκησε τον καρκίνο, μαζί με τον σύζυγό της.

Η Τατιάνα Στεφανίδου αφού την υποδέχτηκε στο πλατό, σχολίασε με χιούμορ: «Πιάνεστε χέρι χέρι, όπως εγώ και ο Ευαγγελάτος; Ή όχι; Εμάς μας κοροϊδεύουν μετά από τόσα χρόνια που πιανόμαστε χέρι χέρι».

Η γυναίκα, λίγο μετά, δάκρυσε εξηγώντας ότι αν δεν είχε τη στήριξη του συζύγου της μπορεί και να μη ζούσε σήμερα.

Η Τατιάνα Στεφανίδου μη μπορώντας να κρύψει την συγκίνησή τους είπε: «Εγώ σε καταλαβαίνω» και συνέχισε να της κάνει ερωτήσεις σχετικά με την άσχημη περιπέτεια υγείας της, με τη φωνή της να τρέμει από τη συναισθηματική φόρτιση.

Η αποκάλυψη της Τατιάνας Στεφανίδου για τον γάμο της με τον Νίκο Ευαγγελάτο!

"Είναι κακοποίηση...": Η Τατιάνα Στεφανίδου αποκαλύπτει τον... χωρισμό της από τον Νίκο Ευαγγελάτο!

Την πρόσφατη συνέντευξη του Μιχάλη Χατζηγιάννη, στην οποία διέψευσε τις φήμες περί χωρισμού με τη Ζέτα Μακρυπούλια, σχολίασε η Τατιάνα Στεφανίδου!

«Μιχάλη καλωσόρισες στο club. Εμένα με τον Ευαγγελάτο μας χωρίζουν εδώ και 20 χρόνια. Κάθε Τρίτη και Τετάρτη μας ¨χτυπάνε¨ και μας χωρίζουν. Είναι σαν την κακοποίηση. Από ένα σημείο και μετά είναι σαν να το συνηθίζεις» δήλωσε χαρακτηριστικά on air η Τατιάνα Στεφανίδου για τις φήμες που τη θέλουν ανά διαστήματα να χωρίζει με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Τατιάνα Στεφανίδου: Για πρώτη φορά μας αποκάλυψε τον πατέρα του Νίκου Ευαγγελάτου! Γιατί δεν τον ξέρει κανείς;

Ποιος είναι ο πατέρας του Νίκου Ευαγγελάτου και γιατί ποτέ δεν εχει γραφτεί κάτι για εκείνο! ΗΤατιάνα Στεφανίδου τον αποκάλυψε!

Η αλήθεια είναι πως αν ψάξεις να μάθεις για την οικογένεια του Νίκου Ευαγγελάτου, πέρα από την Τατιάνα Στεφανίδου και τα παιδιά του δεν θα βρει κανείς τίποτα! Άντε να βρει την αδελφή το την οποία και σας παρουσιάσαμε εδώ στο Athensmagazine.gr πριν μερικές μέρες!

Όπου και να googlαρεις δεν θα βρεις τίποτα για τους γονείς του Νίκου Ευαγγελάτου και η αλήθεια είναι πως και εμείς δεν θελήσαμε να γράψουμε κάτι γιατί ο δημοσιογράφος θέλει να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τα δικά του πρόσωπα που νοιάζεται και αγαπά!

Ωστόσο η σύζυγός του μίλησε ανοικτά χτες για τον πεθερό της με αφορμή μια τραγωδία με έναν 33χρονο!

Δείτε που βρίσκεται και τι κάνει ο πατέρας του Νίκου Ευαγγελάτου στο παρακάτω βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share