Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τα αιχμηρά σχόλια για τα κιλά της παρουσιάστριας! - Χαμός στο λογαριασμό της στο Instagram!

«Νομίζω ότι πρέπει να χάσεις κανένα κιλό»

21 Μαρτίου 2019 15:40
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τα αιχμηρά σχόλια για τα κιλά της παρουσιάστριας! - Χαμός στο λογαριασμό της στο Instagram!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δέχτηκε επικριτικό σχόλιο κάτω από φωτογραφία της στο Instagram, με αφορμή τα κιλά της, με την παρουσιάστρια να δίνει την απάντηση της!

Η παρουσιάστρια έδωσε τη δική της απάντηση με ευγενικό τρόπο.

Μία follower της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου έκανε ένα σχόλιο που αφορούσε μία φωτογραφία της παρουσιάστριας με μαγιό.

Άλλωστε πριν λίγο καιρό βρέθηκε στο Μαϊάμι της Φλόριντα απολαμβάνοντας τις διακοπές της.

Η follower έγραψε χαρακτηριστικά:

«Νομίζω πως πρέπει να χάσεις κανα κιλό… με τόσα φίλτρα.. και πάλι».

Από την πλευρά της η Σπυροπούλου δεν θέλησε να αντεπιτεθεί κι απάντησε με ευγένεια.

«Αισθάνομαι μια χαρά με τα κιλά μου γιατί αγαπώ το σώμα μου και όχι τις υπερβολές».

Παλαιότερα άλλωστε η Ελληνίδα παρουσιάστρια είχε τοποθετηθεί λέγοντας: «Δεν χρειάζεται να έχεις άγχος αν μια μέρα έχεις φάει λίγο παραπάνω.

Αυτά είναι τα κιλά σου, αυτό είναι το σώμα σου σε όλες τις στιγμές, καλές ή κακές. Πρέπει να το αποδεχθείς γιατί εσένα σε κάνει να αισθάνεσαι καλά.

Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να γινόμαστε όλοι ίδιοι και να είμαστε αυτό που οι άλλοι θέλουν να είμαστε.

Από τη φύση μας είμαστε όλοι διαφορετικοί, με διαφορετικές προσωπικότητες και διαφορετικά χαρακτηριστικά».

Δείτε την εικόνα με την απάντησή της:

Να σημειωθεί ότι λίγο νωρίτερα σας είχαμε γράψει για την παρουσιάστρια που μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Πιο ερωτευμένη από ποτέ η παρουσιάστρια! - Πού την απαθανάτισε ο φακός;

Ο φωτογραφικός φακός βρέθηκε στην Γλυφάδα και έπιασε στα πράσα την παρουσιάστρια, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να κάνει βολτούλα!

Μία εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις, κάτι που ισχύει απόλυτα στην περίπτωση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του νέου της συντρόφου.

Εδώ και περίπου έναν μήνα, ξεχωριστή θέση στην καρδιά της έχει ο επιχειρηματίας Φίλιππος Βαρβέρης, με εκείνη να «ανοίγεται» ολοένα και περισσότερο στις δημόσιες εκδηλώσεις της και να μην κρύβει αυτή τη σχέση.

Άνθρωποι από το περιβάλλον τους υποστηρίζουν όχι μόνο πως είναι ερωτευμένοι, αλλά και πως έκαναν μαζί το ταξίδι στο Μαϊάμι και στην Κούβα, απ' όπου η παρουσιάστρια του «My Style Rocks» επέστρεψε με ωραίες αναμνήσεις και γεμάτο φωτογραφικό άλμπουμ.

Απόδειξη βέβαια για τον έρωτά τους ήταν το βίντεο που προβλήθηκε από την εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου στο Open, «Όλα λάθος», μόνο που εκείνο το βράδυ για την Κωνσταντίνα κυλούσαν όλα σωστά...

Τα φιλιά και τα παιχνίδια τους μέσα στο «Box» έχουν γίνει viral από το περασμένο Σαββατοκύριακο, με το μονόπετρο που της χάρισε ο Φίλιππος Βαρβέρης να αποτελεί ένα μόνο κεφάλαιο σε μία πολύ όμορφη σχέση που φαίνεται να εξελίσσεται.

To who is who του Φίλιππου Βαρβέρη

Δυόμισι χρόνια μετά τον οριστικό χωρισμό της από τον Γιώργο Κοτσοβό και τον άγριο τσακωμό τους, ένας νέος άντρας είναι στο πλευρό της Κωνσταντίνας, επίσης επιχειρηματίας.

Ο Φίλιππος Βαρβέρης ξεκίνησε από την επιχείρηση του πατέρα του, Νίκου Βαρβέρη, ιδιοκτήτη της εταιρείας επίπλων Interni, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει επεκταθεί και στην εστίαση αφού διατηρεί ομώνυμο εστιατόριο στη Μύκονο.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις είναι σχεδόν σίγουρο πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα περάσει το καλοκαίρι στην παραλία της Φτελιάς, αφού ανήκει στην οικογένεια του αγαπημένου της...

Όπως λένε όσοι γνωρίζουν τον Φίλιππο, μοιάζει σε πολλά με τον πατέρα του και έχει κληρονομήσει την αγάπη του για τις όμορφες γυναίκες στο πλευρό του και για τη νυχτερινή διασκέδαση στα πρώτα τραπέζια...

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η παρουσιάστρια ποζάρει μόνο με την πετσέτα και «γκρεμίζει» το διαδίκτυο!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου διανύει μια πολύ όμορφη φάση στην ζωή της, καθώς η παρουσιάστρια έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του Φίλιππου Βαρβέρη και δηλώνει φουλ ερωτευμένη.

Μπορεί να μην έχει κάνει καμία δημόσια δήλωση, ωστόσο όπως είπε και η ίδια off camera σε δημοσιογράφους, η εικόνα μιλάει από μόνη της.

Λάτρης των social media, ενώ όλα τα Μέσα μιλάνε για εκείνη, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δημοσίευσε μια φωτογραφία της ποζάροντας με μαγιό και κάπως έτσι "έριξε" το Instagram με τα likes να πέφτουν βροχή!

Πηγή: youweekly.gr

Διαβάστε περισσότερα lifestyle θέματα από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share