Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Η κόντρα της Ευαγγελίας Αραβανή με την Ειρήνη Καζαριάν!

Τι έχουν να χωρίσουν οι δυο τους;

21 Μαρτίου 2019 15:29
Η κόντρα της Ευαγγελίας Αραβανή με την Ειρήνη Καζαριάν!

Η Ευαγγελία Αραβανή και η Ειρήνη Καζαριάν, η νικήτρια του GNTM, ανέβασαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, από μία φωτογραφία τους, όπου τις βλέπουμε να ποζάρουν με το ίδιο look!

Επίσης η φωτογράφιση της Ειρήνη Καζαριάν.
Αμέσως, ξεσηκώθηκε θύελλα αντιδράσεων, με τους followers να μάχονται για το ποια το φόρεσε καλύτερα!
Και οι δύο λατρεύουν τη μόδα, μιας και είναι η φύση του επαγγέλματός τους, αλλά για εμάς τουλάχιστον η Ευαγγελία κέρδισε στα σημεία την Ειρήνη! Τα ξανθά της μαλλιά κάνουν έντονη αντίθεση με τα χρώματα του outfit και είναι και ο λόγος που έκοψε το νήμα για εμάς! Δείτε τις φωτογραφίες και πείτε μας... εσείς ποια προτιμάτε;

Ειρήνη Καζαριάν: Η καυτή πόζα με το σουτιέν της με θέα...


Που πόζαρε η νικήτρια Ειρήνη Καζαριάν και προκάλεσε;

Η Ειρήνη Καζαριάν στο ταξίδι της στο Παρίσι περνάει ωραία και αυτό φαίνεται! Η καυτή της πόζα με το σουτιέν με θέα τον πύργο του Άιφελ οφείλεται ίσως από την ερωτική διάθεση που της εμπνέει η πιο ερωτική πόλη!

Στην πόλη του Φωτός βρίσκεται εδώ και λίγα 24ωρα η νικήτρια του GNTM Ειρήνη Καζαριάν!


Το γοητευτικό μοντέλο απολαμβάνει τις ομορφιές της πιο ερωτικής πόλης του κόσμου και μοιράζεται μαζί μας φωτογραφίες και στιγμές!

Η Ειρήνη, βρέθηκε στο Μουσείο του Λούβρου, αλλά και σε άλλα μουσεία της γαλλικής πρωτεύουσας και πόζαρε με σέξι διάθεση φορώντας μόνο το σιουτιέν της έχοντας όμως θέα… τον πύργο του Άιφελ!

Πηγή: youweekly.gr

Διαβάστε περισσότερα gossip θέματα μπείτε στο Athensmagazine.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share