Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Σμαράγδα Καρύδη: Ποζάρει με εσώρουχα και "τρελαίνει" το Instagram!

Η φωτογραφία που έκανε χαμό!

20 Μαρτίου 2019 18:04
Σμαράγδα Καρύδη: Ποζάρει με εσώρουχα και

Η Σμαράγδα Καρύδη είναι από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής τηλεόρασης.

Έχει ένα αυξημένο πρόγραμμα λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων και για αυτό ανυπομονεί να έρθει το καλοκαίρι.

Είναι λάτρης των social media, και καθημερινά μοιράζεται στιγμές της με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, η ξανθιά ηθοποιός δημοσίευσε φωτογραφία της από το κρεβάτι της, στην οποία ποζάρει με το σουτιέν της γράφοντας: «Από αύριο που ξεκινάει το θερινό ηλιοστάσιο κάθε μέρα ακόμα και βροχερή θα οδηγεί στο καλοκαίρι #γιούπιιιιιιι» και κάπως έτσι καταλαβαίνουμε πως η αγαπημένη της περίοδος είναι σίγουρα το καλοκαίρι.

Ένα μωρό για τον Θοδωρή Αθερίδη: Του ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος!

Τα πιο ευχάριστα νέα έφτασαν στην πόρτα του Θοδωρή Αθερίδη και της Σμαράγδας Καρύδη!

Ένα μωρό έρχεται να τους αλλάξει την ζωή ολοκληρωτικά και το Youweekly.gr και το Vanda's blog σας αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες με ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Η κόρη του Θοδωρή Αθερίδη που έγινε κυρίως γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στην αγαπημένη σειρά "Μην αρχίζεις την Μουρμούρα" είναι έγκυος και ο Θεοδωρίδης με την Σμαράγδα θα γίνουν παππούδες!

Τι πιο ευχάριστο νέο από αυτό;

Η Φωτεινή Αθερίδη, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's διανύει ήδη τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον ηθοποιό, Κώστα Μαγκλάρα!

Να σας θυμίσουμε, εδώ στο Athensmagazine.gr, τους λόγους που η Σμαράγδα Καρύδη δεν κάνει παιδί με τον |Θοδωρή Αθερίδη!

Μπορεί οι δυο τους να γνωρίζονται αρκετά χρόνια, όμως η σχέση τους μετρά μόνο λίγους μήνες! Ο έρωτάς τους όμως φαίνεται πως είναι τόσο μεγάλος που το μόνο που τους έλειπε ήταν ένα μωράκι για να ολοκληρώσει αυτή τους την ευτυχία!

Ο Αθερίδης, όταν έμαθε τα ευχάριστα νέα, έπαθε ένα μεγάλο σοκ καθώς έχει τεράστια αδυναμία στην μοναχοκόρη του και η ιδέα του να γίνει παππούς είναι κάτι που του αρέσει πάρα πολύ!

Δείτε όλα τα νέα για το Lifestyle στο Athensmagazine.gr!

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share