Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Ελεονώρα Μελέτη: Γεμάτη μελανιές η παρουσιάστρια!

Εικόνες σοκ!

20 Μαρτίου 2019 16:58
Ελεονώρα Μελέτη: Γεμάτη μελανιές η παρουσιάστρια!

Σοκ πάθαμε με τις μελανιές της Ελεονώρας Μελέτη!

Η Ελεονώρα Μελέτη, αγαπά να ζει την ζωή της στα άκρα!

Η όμορφη παρουσιάστρια θέλησε το μεσημέρι της Τετάρτης, να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους μία φωτογραφία από το παρελθόν της, αλλά προκάλεσε ανησυχία με την εικόνα της!

Συγκεκριμένα, η Ελεονώρα ανέβασε μια φωτογραφία από την περίοδο που είχε επικεντρωθεί στην αυτοάμυνα και στην «μάχη επαφής» krav Maga.

'Ετσι λοιπόν, στο Instastory της η Ελεονώρας Μελέτη μας δείχνει το σώμα της που ήταν γεμάτο μελανιές.

«2013: Κοιτάω τις μελανιές μου κληρονομιά από μία μοναδική εμπειρία» σχολίασε η Ελεονώρα Μελέτη. Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο:

Ελεονώρα Μελέτη: Εξελίξεις στην κατάσταση υγείας της κόρης της!

Πρώτοι στο Youweekly.gr σας είχαμε αποκαλύψει πως η κόρη της Ελεονώρας Μελέτη νοσηλευόταν στο νοσοκομείο καθώς έπασχε από τον ιό Η1N1!

Η παρουσιάστρια, μάλιστα, επειδή βρισκόταν στο πλευρό της είχε παγώσει για κάποιες μόνο μέρες την εκπομπή της για να είναι στο νοσοκομείο!

Πλέον, η μικρή κορούλα της Ελεονώρας και του Μαροσούλη, Αλεξάνδρα, βρίσκεται στο σπίτι της και αναρρώνει! Έχει βγει από το νοσοκομείο εδώ και κάποιες ημέρες και όλη αυτή η περιπέτεια που πέρασαν οικογενειακός έχει πια τελειώσει!

Η μικρή, όπως αναφέρουν οι νέες πληροφορίες, είναι πλέον στα καλύτερά της και τόσο η μαμά της όσο και ο μπαμπάς της έχουν γυρίσει στην καθημερινότητά τους!

Μάλιστα, μιας και η παρουσιάστρια είναι ένας αρκετά ενεργός χρήστης των social media δημοσίευσε μια νέα φωτογραφία με τον σύζυγό της δηλώνοντας πως η ευτυχία και η γαλήνη έχει γυρίσει στο σπιτικό τους!

Ελεονώρα Μελέτη: Δεν φαντάζεστε πόσα κιλά ζυγίζει μετά την εγκυμοσύνη!

Η Ελεονώρα Μελέτη πριν λίγους μήνες έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτα της με τον σύζυγό της.

Όπως είναι λογικό κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της πήρε κάποια κιλά τα οποία προσπάθησε να χάσει με γυμναστική και διατροφή.

Η παρουσιάστρια του Alpha η οποία είναι λάτρης των σπορ και της γυμναστική, λίγους μήνες μετά τον ερχομό του παιδιού της , κατάφερε να ζυγίζει κάτω από τα 70 κιλά.

Μάλιστα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε μια φωτογραφία της από την διάρκεια της εγκυμοσύνης της με φουσκωμένη κοιλίτσα και έγραψε «Κατάφερα μετά από μήνες να πέσω κάτω από 70»!

Δείτε όλα τα Lifestyle θέματα στο Athensmagazine.gr!

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share