Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019

Τόνυ Μαυρίδης: Οι δύσκολες ώρες και η αγωγή 100.000 ευρώ!

Τρέχει και δεν φτάνει

20 Μαρτίου 2019 16:49
Τόνυ Μαυρίδης: Οι δύσκολες ώρες και η αγωγή 100.000 ευρώ!

Ο Γιάννης Βαρδής κατέθεσε αγωγή κατά του Τόνυ Μαυρίδη και του Χριστόφορου Σιγανού για το τραγούδι «Περαστική» της Πάολα!

Μέσω της αγωγής ο Βαρδής ζητάει 100.000 ευρώ, καθώς ισχυρίζεται πως αντέγραψαν το συγκεκριμένο τραγούδι από τον πατέρα του.
Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε» στο OPEN έγινε γνωστή η συγκεκριμένη υπόθεση.

Μπλεξίματε για τον τονυ μαυριδη!

Το τραγούδι που φέρεται να έχει αντιγραφεί είναι του Αντώνη Βαρδή «Δεν θέλω να πιστέψω», το οποίο κυκλοφόρησε το 2009 από τον Νίκο Βέρτη.

Μέσω της αγωγής γίνεται γνωστό πως είχε ζητηθεί να γίνουν αλλαγές στο τραγούδι της Πάολα, οι οποίες ωστόσο δεν πραγματοποιήθηκαν ποτέ.

Από την πλευρά του ο δικηγόρος του Τόνυ Μαυρίδη, Πέτρος Καιμακάμης δήλωσε στην εκπομπή: «Επειδή έχουμε ήδη απευθυνθεί σε γνώστες του αντικειμένου, πραγματογνώμονες λέγονται, που κάποια στιγμή θα κλιθούν από το δικαστήριο και πληροφορηθήκαμε ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην είναι πρωτότυπη δουλειά τόσο του κύριου Μαυρίδη όσο και του κύριου Σιγανού. Άλλοι είναι οι λόγοι εκτός από την προστασία της πνευματικής ιδιοκτησίας».


Γιάννης Βαρδής: Προκαλούν ανατριχίλα τα λόγια του! Η μεταφυσική εμπειρία που είχε με τον πατέρα του!

Ανατριχίλα και συγκίνηση προκαλούν τα λόγια του Γιάννη Βαρδή, για την μεταφυσική εμπειρία που βίωσε με τον πατέρα του.

Ο τραγουδιστής τέσσερα χρόνια μετά τον θάνατο του πατέρα του, Αντώνη Βαρδή, μίλησε στην Espresso για την απουσία του,με αφορμή του νέο του τραγούδι.

Σε κλίμα συγκίνηση ο Γιάννης Βαρδής παραδέχτηκε ότι δεν έχει ξεπεράσει τον χαμό του πατέρα του, καθώς όπως λέει χαρακτηριστικά «ήμουν και είμαι το απόλυτο παιδί του μπαμπά μου και θα είμαι μέχρι να πεθάνω».

Μάλιστα, ο τραγουδιστής αποκάλυψε και μια μεταφυσική εμπειρία που βίωσε. «Η αλήθεια είναι ότι δεν πήγαινα πολύ συχνά στο μνήμα του πατέρα μου. Τον είχα δει πριν από μερικούς μήνες στον ύπνο μου και μου είχε πει «Είμαι παντού. Τζάμπα πηγαίνεις». Όμως μην ξεχνάς ότι μένω στο σπίτι όπου μέναμε μαζί και έχω καθημερινά την ενέργεια του κοντά μου. Του.. μιλάω καθημερινά σαν να είναι εκεί. Τον νιώθω κοντά μου»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share