Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Πέτρος Πολυχρονίδης: Η συγκλονιστική εξομολόγηση του παρουσιαστή! - Η σπάνια ασθένεια που τον "τσάκισε"!

Ράγισε καρδιές!

20 Μαρτίου 2019 09:24
Πέτρος Πολυχρονίδης: Η συγκλονιστική εξομολόγηση του παρουσιαστή! - Η σπάνια ασθένεια που τον

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης μίλησε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στον Alpha για τον θάνατο της αδερφής του, η οποία έπασχε από μία σπάνια ασθένεια προκαλώντας συγκίνηση.

Ο δημοσιογράφος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και αναφέρθηκε στο οικογενειακό δράμα.

Αρχικά ο Πέτρος Πολυχρονίδης ανέφερε:

«Η αδερφή μου από τη γέννησή της σχεδόν και μέχρι τον θάνατό της μπανόβγαινε στα νοσοκομεία… η πάθηση της αδερφής μου δεν συναντάται συχνά κι έχει να κάνει με τα αιμοσφαίρια.

Ήταν πολλή ευάλωτη σε όλα, οπότε χρειάστηκε χρόνια για να το αντιμετωπίσει, ενώ τώρα είναι ιάσιμο».

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος-παρουσιαστής έκανε μία συγκλονιστική τοποθέτηση:

«Εκτιμώ ότι η αδερφή μου είναι ένα από τα πειραματόζωα του χώρου στην Ελλάδα και εν μέρει χαίρομαι, γιατί χάρη σε πολλά πράγματα που έγιναν πάνω της οι άνθρωποι δεν το έχουν πια ως πρόβλημα».

Δείτε το σχετικό βίντεο του youweekly.gr

Η απίστευτη εξομολόγηση του Πολυχρονίδη - Για πρώτη φορά μιλάει για την φτώχεια που έχει περάσει!

Ταίριαξαν από την πρώτη στιγμή... Ο Πέτρος Πολυχρονίδης υποδέχτηκε τη νέα παρτενέρ του στον "Τροχό της Τύχης" Ιωσηφίνα Τζουγανάκη και η συνεργασία τους είναι άψογη!

Το πιο επιτυχημένο οικογενειακό παιχνίδι του STAR συνεχίζεται για 5η σεζόν αφού το κοινό του έχει δείξει την προτίμηση του.

Εκείνος πρώην αθλητικός ρεπόρτερ και συντάκτης, εκείνη αντί για το «GNTM» βρέθηκε να γυρνάει τον τροχό... Η πανύψηλη μελαχρινή Κρητικοπούλα ήρθε για να μείνει και δεν έχει σκοπό καθώς φαίνεται να σταματήσει σε ένα τηλεπαιχνίδι, έχει βάλει τον πήχυ ψηλά...

Όσο για τον Πέτρο Πολυχρονίδη; Είναι τόσο χειμαρρώδης που τίποτα και κανένας δεν τον σταματά... Ο αγαπημένος παρουσιαστής μίλησε στο youweekly.gr και αποκάλυψε αν έχει περάσει φτώχειες!

"Μέτραγα τις μέρες μέχρι να πάει 30 και 31 του μήνα, κοιτούσα το ρολόι πότε θα μπουν τα λεφτά για να πάω στο ΑΤΜ να σηκώσω τον μισθό μου. Γι’ αυτό και τώρα εκτιμώ περισσότερο τα χρήματά μου, τα βάζω στην άκρη και δεν τα ξοδεύω αλόγιστα..." λέει ο Πέτρος Πολυχρονίδης στο Youweekly.gr!

Για περισσότερες ειδήσεις και νέα του AthensMagazine.gr για την Ελλάδα και τον κόσμο δείτε εδώ!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share