Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής έμαθε ότι αρραβωνιάστηκε on air!

Του το είπε η κοπέλα του και έμεινε να την κοιτάει!

18 Μαρτίου 2019 13:11
Απίστευτο κι όμως αληθινό: Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής έμαθε ότι αρραβωνιάστηκε on air!

Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής έμαθε ότι αρραβωνιάστηκε on air! Το απίστευτο περιστατικό που εξομολογήθηκε για την σύντροφό του!

Ο Στέλιος Ρόκκος παραχώρησε στο Dot μια αποκλειστική συνέντευξη και η αγαπημένη του έκανε μια αποκάλυψη που τον άφησε κάγκελο!

Οι δυο τους με αρκετά χαλαρή διάθεση αποκάλυψαν άγνωστες πτυχές της οικογενειακής τους ζωής αλλά και... τον αρραβώνα τους, που τελικά ούτε ο ίδιος δεν ήξερε!

Αυτή την σημαντική θα έλεγε κανείς λεπτομέρεια, ο Στέλιος Ρόκκος την αγνοούσε γιατί πολύ απλά η σύζυγός του, Λελέ Γκόφα είχε ξεχάσει να του το πει.

Συγκεκριμένα η Λελέ αποκάλυψε ότι το δαχτυλίδι αρραβώνων τους δεν της το είχε διαλέξει ο σύζυγός της αλλά η κουμπάρα τους.

Όταν ο Στέλιος Ρόκκος αναρωτήθηκε αν είχε πάρει ποτέ στη Λελέ του δαχτυλίδι αρραβώνων, εκείνη τού είπε: «Όταν μου το έδωσες μία εβδομάδα πριν τον γάμο δηλαδή, θεωρητικά ήμασταν αρραβωνιασμένοι. Δεν στο ‘πα;».

Ο τραγουδοποιός απάντησε αρνητικά και τότε μέσα στα γέλια εκείνη απάντησε: «Α, αγάπη μου, το ξέχασα».

Δείτε το σχετικό βίντεο του youweekly.gr

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο γνωστός Έλληνας τραγουδιστής!

Στο νοσοκομείο βρέθηκε γνωστός Έλληνας τραγουδιστής με σκοπό να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση! Όπως ήταν φυσικό ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του για την πορεία της υγείας του.

Ο λόγος για τον Αλέκο Ζαζόπουλο οποίος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μια φωτογραφία μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου, στην οποία πόζαρε φορώντας τα ρούχα του χειρουργείου.

Στην λεζάντα του ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους για όλες τις εξελίξεις.

Δείτε τη φωτογραφία:

«Καλησπέρα φιλαράκια μου! Αποκατάσταση ρήξης μηνίσκου. Ευχαριστώ τον γιατρό και φίλο μου Καρακίτσιο Στέργιο για την επιτυχή έκβαση της επέμβασης»,

Τα σχόλια με ευχές για γρήγορη ανάρρωση, όπως ήταν φυσικό, έπεσαν βροχή.

Διαβάστε τις τελευταίες ειδήσεις και τα νέα του AthensMagazine.gr για την Ελλάδα και τον κόσμο!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share